Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Post »

April psiaki lubią też podlewać bukszpany - mam kilkanaście bukszpanowych kulek z czego chyba cztery wciąż są przez nie podlewane ;:223 Podcinam uschnięte gałązki i spalone listki ale czy dadzą radę w tym miejscu odrosnąć :?: a jak nie to trzeba je będzie podgolić ;:108
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Joluś, jak wiesz, ja u siebie nie mam formowanych roślin, ale u Ciebie oglądam je z dużą przyjemnością i podziwiem dla umiejętnego cięcia... Jałowiec korkociąg cudowny, szkoda go bardzo...
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mam tylko dwa bukszpany na razie i do tego malutkie a pies duży więc chyba krzaczki "niegodne" podlania :;230
Dopóki nie było małego szczeniaka to duży nie psocił. A teraz mała sunia psoci a duży nie chce być w tyle.
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Joluś, szkoda tego jałowca ;:196 ,Masz rękę do ciachanie iglaczków ;:108
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu, ten jałowiec-świderek cudowny :shock: Straszna szkoda, że już go nie ma..ale przy takiej ilości wspaniałych okazów, nie widać jego braku w Twoim przepięknym ogrodzie ;:196 Cyknę fotkę mojego jałowca w tym tygodnia i poproszę Cię o pomoc, dziękuję :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Ładniutki był ten jałowiec.
Troszkę próbuję formować, ale takiego nie zrobiłabym.
Muszę sporo poczytać na ten temat. :D

;:118
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2010, o 07:32

Post »

Witam.Piękny ten ogród.Zapisuję sobie żeby na spokojnie przejżeć,kiedy będę miała wolną chwilkę. :D
rośliny domowe///
rośliny ogrodowe///wymiana
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie . U nas drugi dzień pada, zimno i mało przyjemnie na dworze. Ale idzie ciepełko... :tan

aguniada Tak to już jest - nie możemy mieć wszystkiego i nie wszystko co się podoba pasuje do naszego ogrodu. Ale zawsze możemy podziwiać ogrody innych. U nas w ogrodzie np. nie ma róż i dlatego podziwiam je u Was ;:108

April psiaki to psotniki zwłaszcza kiedy w ogrodzie pojawia się kot sąsiada :;230 taranują wszystko co stoi na drodze ;:223

reniuniek ... szkoda, szkoda ale takich strat w roślinkach już mam sporo na koncie ;:223

robaczek_Poznan jeśli będę mogła to oczywiście służę radą i pomocą. Gdybym wcześniej myślała gdzie i co sadzę pewnie uniknęła bym niepotrzebnego przenoszenia roślin. Ale jak się stosuje metodę prób i błędów to muszą być straty ;:223

ewa_tuli widziałam Twoje poczynania z iglakami i ich nowe czuprynki są bajeranckie ;:108

obserwator witam :wit I oczywiście zapraszam do dalszych odwiedzin
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

Witam
pozwoliłam sobie polookać i napisać :) na wstępie napiszę że ogród piękny i zazdroszczę. Dziergadełka boskie! ja w listopadzie zaczęłam robić szalik i do dziś nie skończyłam :)
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

davussum :wit Witaj Dorotko w moim wątku. Dziękuję za miłe słówka :oops: Mam tych życiowych pasji troszeczkę ... Ogród i wszelakie robótki ręczne to największe z nich. Śmieję się, że jestem przewlekle chora i cierpię "na zespół niespokojnych rąk" więc stale coś muszę robić :;230 A szaliczkiem nie skończonym się nie przejmuj ja takich robótek mam całą stertę :;230

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

;:167 Z tymi pieskami to chyba wszyscy mamy ten sam problem jeśli to są oni,bo ja dlatego na małym terenie mam więcej płotków niż roślin :;230 a i to nie zawsze pomaga bo straszny z niego "pies na koty" i żaden płot mu nie straszny a kotów tu co nie miara właśnie jak nie było psa to cudze kotu robiły mi w grządki i nie mogłam nawet użyć jarzynek tak mnie to brzydziło kotu nie zagrodzi to już wolę tego rozrabiakę.Sorki że się wtrącam. ;:180
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

lojka 63 Witaj Jolu to miło ,że zechciałaś wypowiedzieć słówko ;:108 Zapraszam częściej do odwiedzin. Z naszymi psiakami troszeczkę mamy problem , bo uciekają za ogrodzenie i nie straszna im żadna przeszkoda - czeka nas budowa porządnego kojca ;:108 A co do kotów to ich też nie lubię -panoszą się , jak by były u siebie ;:89 i nie słuchają jak się mówi psiiiik...
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A ja tam lubie koty i nawet je podkarmiam teraz. Wczesniej jak mialam wlasnego kociambra, to zaden inny nie przychodzil - omijaly ogrodek z daleka :twisted:
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jule ... właśnie tak nam ktoś powiedział ,że własnego kociaka trzeba to by pilnował swojego terenu. Ale my mieliśmy kiedyś kota i kotkę to się na siłę do domu pchały i jak wdarły się przez dach i okno na piętrze i spałaszowały całą rybę na obiad to już ich nie lubię :;230
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

U mnie na działce nie ma zwierząt tzn krążą jakieś koty ale moją działkę omijają, jedynym szkodnikiem jaki grasuje po mojej działce jest mój 4 letni synek :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”