moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Małgosiu tytoń bardzo Ci polecam ale u mnie podobnie jak u Anny11 atakuje go stonka, chociaż jak się postaram i często zbieram to udaje mi się ją wytępić.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu witaj.
Myślę, że tytoń atakuje stonka, ponieważ jest z rodziny psiankowatych, tak jak ziemniaki i pomidory.
Trzeba by opryskać przy okazji np pryskania róż od mszycy.

Myślę, że tytoń atakuje stonka, ponieważ jest z rodziny psiankowatych, tak jak ziemniaki i pomidory.
Trzeba by opryskać przy okazji np pryskania róż od mszycy.

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Z tym wysiewaniem to się wam udało
uśmiałam się ostro ,Gosia na ten "kwiatek"30 -letni to ty lepiej uważaj bo jak usłyszy to jeszcze cię na zlot nie puści mój już się oswoił z myślą że gdzieś wybywam tylko jeszcze nie wie że tak daleko.Kurcze robiłam przelew nie dawno i mi się teraz mylą longiny z forumowymi 

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gosiu casablanca cudowna,tytoń siej-ładnie pachnie,a ten gatunek sprzed 30 lat...no cóż tak bywa najgorsze teraz jest to,że nie wiadomo gdzie reklamacje złożyć,moja nieteściowa reklamacji na "synulka" nie przyjęła 

- lojka 63
- Kontakt:
Marzenka witaj ty też z Włocławka ale będę miała z kim o waszych terenach gadać jak tylko wy ze mną zechcecie ,a propos teściowych mój nie zaznał tego szczęścia choć nie wiem czy dla niego teściowa nie byłaby lepsza jak żona ,zresztą ja też teściowej nie zdążyłam poznać ale wyobraźcie sobie że córka zastąpiła mamę w tym względzie 100 razy bardziej że aż do końca życia nie zapomnę.No dobra trochę beznadziejna byłam bo dopiero wszystkiego się uczyłam mama nie zdążyła.Ale nie o tym miało być bo moja szwagierka ma dopiero ogród tam to jest 4 razy bardziej co oglądać ja to jak "Toudi" przy niej wyglądam ale niestety własność prywatna nie mogę wam pokazać.

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
A wiecie co to jest "szkoda"-szkoda to jest jak teściowa do studni wpadnie-a dlaczego szkoda? bo wodę zatruje(to tylko kawał-proszę nie odbierać osobiście)
- lojka 63
- Kontakt:
Spoko jeszcze finalnie teściową nie jestem a inni też żarty znają a propos mój przyszły zięć dał mi kwiaty czerwone inaczej "język Teściowej"jak myślicie złośliwie czy nieświadomie?nawiasem mówiąc bukiet był ładny, przyszły zięć grzeczny może będzie dobrze co?
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kurcze,poszłam spać , a tu tak wesoło było.Przegapiłam najlepszy punkt imprezy,aż się boję co to bedzie na zjeżdzie,profilaktycznie wezmę pampersy.Po atmosferze domowej z ostatnich dni czuję,że i tak stopem pojadę.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ja też nie wiem jeszcze jak pojadę...ale bankowo musze być 

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W wiadomych sprawach , to chyba Gosiu możemy sobie łapki podać
. Ludzie powinni się dobierać nie na zasadzie przeciwieństw , tych samych zawodów , tylko podobnych zainteresowań . Wówczas jest jeden cel , wspólne dążenie do osiągnięcia porozumienia .
Ja wcale nie jadę na Zjazd FO , ale za to liczę na Twój przyjazd , na południe
.

Ja wcale nie jadę na Zjazd FO , ale za to liczę na Twój przyjazd , na południe

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960
Dorotko, będzie się działo na pewno.M powiem,zeby wędki wziął,może złotą rybkę złowi.
Jagódko,zobaczę co to będzie w maju,dlatego nie brałam noclegu,M ma tyle pomysłów na zycie,że nie wiem co będzie do tego czasu.Może sytuacja nas zmusi i bedzie musiał znowu wyjechać,trudno tak odlegle przewidywać.Co do doborów masz rację w stu procentach.Tak myślałam,że jak już dojadę do Sulejowa to pojadę do Rybnika,o ile m będzie miał wolne.
Jagódko,zobaczę co to będzie w maju,dlatego nie brałam noclegu,M ma tyle pomysłów na zycie,że nie wiem co będzie do tego czasu.Może sytuacja nas zmusi i bedzie musiał znowu wyjechać,trudno tak odlegle przewidywać.Co do doborów masz rację w stu procentach.Tak myślałam,że jak już dojadę do Sulejowa to pojadę do Rybnika,o ile m będzie miał wolne.
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoniu,
,a gdzie ten Szmit jest,bo nic o nim nie wiem

- malgocha1960
Gosiu - PĘCHCIN KOŁO Ciechanowa,tam jest jedna z większych i piękniejszych szkółek w Polsce,Maja w ogrodzie jest tam częstym bywalcem.
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgosiu, ale pędzisz ;D
Wyobraź sobie że dziś jak rano wstałam to na TVN24 była Maja w ogrodzie w Rypinie! Od razu pomyślałam sobie o Tobie ;D
Miłego dnia życzę
-- 26 sty 2012, o 10:35 --
zapomniałabym, ja mam bardzo dużo nasion aksamitki wysokiej pomarańczowej, jakby chciała to daj znać ;D
Wyobraź sobie że dziś jak rano wstałam to na TVN24 była Maja w ogrodzie w Rypinie! Od razu pomyślałam sobie o Tobie ;D
Miłego dnia życzę
-- 26 sty 2012, o 10:35 --
zapomniałabym, ja mam bardzo dużo nasion aksamitki wysokiej pomarańczowej, jakby chciała to daj znać ;D
Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Do tego zdjęcia zawsze postrzegałam kanny jako kwiaty o wielce ozdobnych kwiatach... reszta już nie koniecznie, aczkolwiek cała roślina prezentuje się wspaniale. Ale na tej fotce Twoja kanna jest niesamowicie piękna przez te gęste olbrzymie liście.... kwiat tutaj jest tylko wdzięcznym dopełnieniem całości.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki