Witam i jak miło że mnie odwiedzacie!!!Zdjęcia jeszcze będą.Ten kawałek trawnika jest w tym roku zasiany i kurcze nie dobre robaki(pedraki,turkucie)miejscami go niszczą,co dosieję to zjadają Ale dam sobie z nimi radę ,tylko muszę poczekać częściowo do jesieni i wczesnej wiosny i wtedy ja znich będę się !Jeśli chodzi o zdjęcie ścieżki to zrobione jest od strony domku,furtki nie mam bo każdy jest u mnie mile widziany(prócz robali,i amatorów cudzego) Mam takie kwiatki jak widać,mi i moim najbliższym dają dużo radości i kochamy to miejsce!Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim jak zwykle dużooo !
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince! Zapraszam do mnie
Witaj Andzio!! Ty odwiedzałeś moją działkę kilka razy wreszcie mnie udało się dotrzeć do ciebie. Jestem pod wrażeniem. Widać, że naprawdę kochasz to miejsce. Piękny masz ogród i widać że tworzony z uczuciem. Ja nie lubię takich żurnalowych ogrodów które często są projektowane i zakładane przez profesjonalne firmy ogrodnicze. U Ciebie w ogrodzie widać Twój indywidualizm i pasję tworzenia .Wszystko jest piękne ale najbardziej spodobała mi się niebiesko-żółta rabata koło altany. Widać że naprawdę kochasz te swoje "kochane robaczki" skoro stworzyłeś im takie cudne miejsce na ziemi. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twojego wspaniałego syna Sebastiana. Amba
Andzio, wklejaj więcej zdjęć ( a mniej ikonek), masz przecież wiele kwiatów , a ja chciałabym je obejrzeć. Przydałyby się także zdjęcia większych fragmentów działki z perspektywy. Pozdrawiam i życzę dobrego tygodnia , E.
Wiesz, nas zanudzić zdjęciami kwiatów ? Też pomysł ! A kwiaty masz śliczne ( natomiast turkucia nie- brrr, co za paskudztwo). Czy tego stwora nie można sie jakoś pozbyć ?
Andzo piękne malwy, szczególnie ta ciemna z pierwszego zdjęcia.
Dalie też nie ustępują im w urodzie.
Pięknie kwitnie u Ciebie pysznogłówka. U mnie coś marnieje, nie wiem czy klimat, czy miejsce jej nie pasuje.