chan-dzia w buszu cz.4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: chan-dzia w buszu cz.4

Post »

renatas pisze:Jaka śliczna Tamiana w równie ślicznej żabce :D
Reniu,śliczna ,bo od Ciebie ;:109
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Strelicja biala nie widzialam jeszcze ciekawa jestem jak zawitnie ,Piekny hibiskus i dipladenia a jak to moj tato mowi ;rozaniec;ma dlugie galazki pieknosci dzis pokazalas . ;:196 W sprawie listkow to pw ;:173
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

sliczna ta doniczka z żabką i kwiatuszki też :)
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

Aniu kochana wybacz ale ja jeszcze nie byłam w twojej 4 części. Chodzę szukam cię dzisiaj a tu 4 część. Roślinki pochwalę ogólnie bo u ciebie wszystko zawsze piękne i zadbane.
mam nadzieję, że teraz już cie nie zgubię.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

doromichu pisze:Strelicja biala nie widzialam jeszcze ciekawa jestem jak zawitnie ,
też jestem ciekawa,wypuszcza strasznie duże liści,dzisiaj ją przeniosłam na słońce.
doromichu pisze:a jak to moj tato mowi ;rozaniec;ma dlugie galazki pieknosci dzis pokazalas .
Można zdrowaśki odmawiać,a najlepsze jest to,że wszystko wisi na jednej gałązce.A co do listków ,to zastanawiam się ,bo chciałabym i boję się,że nie będę miała miejsca. ;:145
oksi pisze:sliczna ta doniczka z żabką i kwiatuszki też :)
Oksi ;:196
anik pisze:Aniu kochana wybacz ale ja jeszcze nie byłam w twojej 4 części. Chodzę szukam cię dzisiaj a tu 4 część.
Aniu ,ja u Ciebie byłam już kilka razy,masz dużo kwiatuchów,też szalejesz dziewczyno ;:113
A u mnie kwitnących nie zbyt wiele(ale też mam),bo ja jakoś chyba wolę te" ładne z liści"

No coś mi się zawiesiło,nie mogę otworzyć fotosika,żeby wrzucić kilka fotek
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Takhisis
200p
200p
Od: 21 wrz 2010, o 23:30

Post »

Dzień dobry ;:3 Przychodzę z re-wizytą :D I aż mnie zatkało.. Dinica na 1 stronie z zabą jest rewelacyjna!! Ten kwietnik też jest bombowy,.. gdzie takie można dostać? Jest niezwykle praktyczny, widzę, że zmieści się na nim wiele roślin, dodatkowo jest tam większa wilgotność.. naprawdę świetny! I zauważyłam także, że masz epipremnum neoun i tego fajnego prawie białego.. ;:224 ;:224 Jakbyś miała nadwyżki to pamiętaj o mnie 8-) 8-) _aeschynantus_ jest cudny.. Ja mam marmurka, ale coś mi biednieje... Za Twój to piękny okaz... A to anturium ;:oj ;:oj Nawet bym się nie zastanawiała czy go brać. Jest piękny!! Szczawik też się rozszalał :D
Moje doniczkowce :) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Takhisiskwietnik kupiłam tu u nas we Wrocławiu w hurtowni.! kwietnik to 1/4 koła ,kupiłam dwa więc mam półkole.
Takhisis pisze: I zauważyłam także, że masz epipremnum neoun i tego fajnego prawie białego
Jakby w końcu coś w nim drgnęło ,to nie ma sprawy,tylko na razie siedzi jak zaczarowany i nie wiem czy ma zamiar rosnąć czy też przymierza się do zgonu ,bo jest jakiś taki ...nie wyrażny. ;:131
Wczoraj mi się nie udało spróbuję wkleić dzisiaj .Na początek mój serniczek ''dukanowski"
http://images46.fotosik.pl/1500/76b1d5ddabde635c.jpg http://images49.fotosik.pl/1497/81a061c60428e475.jpg
aichryson,mały i duży przygotowują się do kwitnienia
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wątki chan-dzi
szarotka66
1000p
1000p
Od: 21 sie 2011, o 14:11

Post »

Aichryson olbrzym i jeszcze z pąkami ;:180 , kliwia pięknie wybarwiona, a na serniczek poproszę przepis( wygląda bardzo apetycznie) ;:138
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Jakub_
200p
200p
Od: 16 sie 2009, o 17:31

Post »

Piękne rośliny i gratuluje kwitnień. Jak ja już bym chciał swoje kwiaty na hibiskusie...
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 :;230 Jakubie chyba ściągnęłam Cię tu,bo byłam dzisiaj w Twoim wątku,zachwycałam się niecierpkami ale nie zdążyłam napisać.Teraz zagladam do siebie i kogo widze? ;:109
A co do hibiskusów one bardzo szybko rosną i puszczają pąki ,na pewno niedługo będziesz cieszył się kwiatami,u mnie wszystkie stoją na południowo-zachodnim parapecie.Nawet zimą czerwonemu zdarzyło się parę razy zakwitnąć. :D
Szarotko :wit przepis wkleiłam przed chwilą w pogaduchach ;:113
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
Takhisis
200p
200p
Od: 21 wrz 2010, o 23:30

Post »

aichryson CUDNY.. DUŻY, ZADBANY... Cliwia, hibiscus, pasiatka.. ah śliczne, dorodne masz te roslinki :D A serniczek wygląda niezmiernie apetycznie.. aż mam chęć spróbować :D
Moje doniczkowce :) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Przecudne twoje anturium ciemno bordowe:).Aichryston ładnie rozrośnięty. Piszę się na szcepkę anturium, jakbyś je kiedyś rozsdzała;) :wit
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24

Post »

Nie wiadomo co chwalić bo wszystko piękne! I do tego smakowicie wygląda... :D
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Piekna cliwia i hibiskus a serniczek marzenie,tylko ten przepis ;:223 polowa z tego przepisu nie do dostania u mnie ;:145
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Takhisis pisze:aichryson CUDNY.. DUŻY, ZADBANY... Cliwia, hibiscus, pasiatka.. ah śliczne, dorodne masz te roslinki :D A serniczek wygląda niezmiernie apetycznie.. aż mam chęć spróbować :D
Robi się go bardzo szybko,użyłam tylko łyżki do mieszania,można dodać cukier i ciasto z mąką i wyjdzie pyszny,wilgotny''normalny sernik'' :D
Filigranowa27 pisze:Piszę się na szcepkę anturium, jakbyś je kiedyś rozsdzała;)
Pati na razie to boje się cokolwiek przy nim robić. :wink:
hen_s pisze:Nie wiadomo co chwalić bo wszystko piękne! I do tego smakowicie wygląda... :D
Henryku dzięki ;:79
doromichu pisze: polowa z tego przepisu nie do dostania u mnie
Dorotko,zrób z kg sera,to będzie większy i pewnie zaspokoi Twoich łakomczuchów(a ja już wiem kto mi mój wyżarł :twisted: )

Po niedzieli będę szczęśliwą posiadaczką hoji multiflory... :heja :heja :heja tylko jej mi do szczęści brakuje.
(dzisiaj kupiłam na all)Więcej hoj nie planuję,bo się na nich nie znam(chodzi mi o nazwy,których nie mogę spamiętać ;:223 : ).Mam tylko te,które mi się podobają i mają w miarę łatwe do zapamiętania nazwy ;:224 (muszę zrobić im zdjęcia)

Obrazek Obrazek Obrazek
A to jest mój widok z okna (nowy terminal)
Wątki chan-dzi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”