Oj chyba wszyscy tęsknią już bardzo za ogrodem.
Ileż można gapić się na telewizor czy w komputer, albo sprzątać czy segregować.
Masz rację, dość szarzyzny i zimna.
Ogród jak zwykle bajeczny.
Tadeuszu ,jak dobrze ,że do ciebie trafiłam,ale zapodajesz dbrazki Latem jest u ciebie jak w bajce,lliowce masz cudne i widze, że mieszkasz blisko mnie a w Rybniku mieszkają moi rodzice,podaj bliższe namiary ,to letnią nocą cię nawiedze
Ach co za przepych barw lilii i liliowców ,nie można oderwać oczu ,piękne widoki,cudowny ogród. Cóż innego można napisać ? tylko patrzeć i podziwiać. Piękne miejsce na ziemi stworzyliście. Pozdrawiam
Witam wszystkich odwiedzających.Podziękowania za gratulacje.Muszę się starać aby się wywiązać z( było nie było )obowiązku (bylo nie było)przyjemnego obowiązku bycia przyjacielem.
Dla liliowcomaniaków coś takiego.
Na drugiej fotce Princess Diana z oferty a na pierwszej moja,
Na fotce na dole,mój nowy nabytek Susan Elinor (Harry2009).6/25 Jak się podoba
kogra pisze:Susan z fotki piękna.
Ale ciekawa jestem jaka będzie u Ciebie.
A Princessa Diana......
Grażyno.Bardzo ciekawe jaka będzie.Princess Diane kupowałem z myślą o kolorze i falbance z zdjęcia Smitha,a w realu jest to taki róż jak na mojej fotce,wg.mnie bardzo ładny kolor.Zawsze na forum podkreslam że można zrobić całkowicie inne zdjęcia tego samego kwiatu.Tadeusz
Wracając do podjętego tematu sporo fotek inaczej pokazuje ten sam kwiat.Dla przykładu dwie odmiany
pierwsza to Indigo Edge2012 Smitha.Proszę zobaczyć jak obrobiona na komp.jest fotka tego liliowca.A mimo to chcemy go mieć.
Tak, to prawda, że na fotkach liliowce wyglądają inaczej niż w realu.
Niektóre są tak zmienione, że trudno poznać czy to te.
Cóż, reklama dżwignią handlu a ja mówię zawsze, że nie wszystko złoto co się świeci.