Rodzinny ogródeczek :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Rodzinny ogródeczek :)

Post »

jejku jakie śliczne maluszki.......nic tylko je mam ochotę przytulić ;:196 ;:168
oo i widze, że jest jeden w innym kolorze....inne są czarno-białe a ten miodowo-biały.....cudny jest :tan :tan
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Tereniu :wit jestem z rewizytą.Masz cudowne roślinki.Psiunię też.bardzo mi się podoba.Czy piesek też do sprzedania?.Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Co to za rasa?
Są boskie, naprawdę trudno je policzyć
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Witajcie kochane i dziękuję za odwiedzinki :wit :wit

Aguś,Agnieszka83,Bogumilka,Shirall ,Gosia123A,Margo2 to sa pieski rasy Shih Tzu -maleństwa na wiosnę znalały nowe domki .Było ich 5 ,prawdziwe maskotki.
Wczoraj zaplanowałyśmy z córka powiekszenie ogródka , jak się wziełyśmy do pracy to stwierdziłyśmy ,że nie da rady taka susza ,że haka nam się złamała na zrywaniu skarpy i musimy poczekać aż popadada. :(

Zrobiłyśmy trochę fotek naszych kwitnących chryzantem
rózowa drobnokwiatowa i bordo
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Skandynawska

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

,
Awatar użytkownika
kamcia
500p
500p
Od: 2 wrz 2011, o 21:06

Post »

śliczne pieski, takie słodziaki, szkoda, że mój M ma alergię

susza jest chyba wszędzie, u mnie ... nawet się nie zapowiada na deszcz
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Tereniu piękne masz te chryzantemy,a właściwie razem z córcią macie.U nas susza też niesamowita.Nie ma szans na prace w ogrodzie. ;:196
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Witaj Tereniu piękne masz kwiatuszki i miło jest jak dziecko ma takie same zainteresowanie co my. Jestem zauroczona twoimi chryzantemami zwlaszcz rudą i brązową śliczne. Ja roku kupuję na giełdzie jesienią i mam potwierdzone przez sprzedajacego że zimują, ale na wiosnę żadna nie odbija :;230 . Mam jedną białą z różowymi plamkami i ta zimuje i z niej sie bardzo cieszę.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

Witam Jatra
Nie wiem co powiedzieć, w miarę rozwijania się wątku, coraz większe cudności :D
I chryzantemy mi się podobają, i róże, i gladiole i kurki i pieski i wszystko inne 8-) Kiedy ja się doczekam :cry:
Ile lat ma Twój "ogródek"? Muszę wiedzieć czy doczekam :? kam
Muszę się przyznać, że początkowo sądziłam, że te kurki są sztuczne, takie jakieś niedzisiejsze :;230
pozdrawiam - Helena
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dobry wieczór wszystkim ;:180 ;:180
Kamcia
śliczne pieski, takie słodziaki, szkoda, że mój M ma alergię
Moja córka też jest alergikiem i dlatego kupiliśmy jej pieska tej rasy ,one są dla alergików bo maja włos który nie uczula a nie sierść.Dziecko mogło się cieszyc i nic sie nie działo a jaka frajda dla nas .

aga111 dziękuję i na pewno wiosną znajdą sie tam margerytki od Ciebie ;:196

eukomis miło ,że wpadłaś . Ja przestałam kupować na giełdach bo to są handlarze a nie miłosnicy więc mówią co człowiek chciałby usłyszeć .Ja swoje mam od kilkunastu lat .Za nim bedę mogła nazwac chryzanteme zimująco musi byc u mnie kilka lat a czasem specjalnie nie okrywam i patrzę co się dzieje , taka próba daje nam po kilku latach 100% pewność ,że jest zimująca .

Tą białą jak juz kwitnie to wtaw fotkę bedziemy podziwiac Twój jedyny okaz. :tan

Helios witaj ;:196 mój ogródeczek jest tak stary jak ja :;230 :;230 .Brak czasu spowodował ,że go nie powiekszałam ale w tym roku mam więcej czasu więc kawałek po kawałku zmienia się , czekam na deszcz bo w tej chwili nie mogę nic działać .

Obrazek

Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Fiona BOSKA !! CUDNA KOCHANA ŚLICZNOTKA !!!!!!!!!!!!!! Teresko a jej małe ............. oj brak słów . I niech w rzepach czy rzęsie zielona czy bura ale kochana jak nic
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kurde ale się uśmiałam :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 , może dyrektor na łapówkę czeka? Wiesz czasy ciężkie nastały :;230 :;230 :;230
Przyleciałam do Ciebie z wątku Lidki zwabiona nie ukrywam pieskiem. Ja też mam shih-tzu :tan
Lecę w takim razie dalej oglądać Twój wątek, bo mi się bardzo podoba w Twoim ogródku ;:108 , mam nadzieję spotkać futrzaka ;:112

Obrazek

Obrazek

No i to znowu ja :wit
Nie wytrzymam, one są bombowe, a ten maluch dla nie wtajemniczonych oddaje absolutnie spojrzenie shih-tzu, pełne zabawnej arogancji, tupetu, pewności siebie, a w tym są przekochane i oddane rodzinie :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Hej lulka :wit :wit

Bardzo sie cieszę ,że tak na Ciebie pozytywnie podziałałam :;230 .Wszyscy miłośnicy tej rasy maja dużo wspólnego i my z Lidzią jak się okazało dużo więcej ;:138 ;:138
No i to znowu ja :wit
Nie wytrzymam, one są bombowe, a ten maluch dla nie wtajemniczonych oddaje absolutnie spojrzenie shih-tzu, pełne zabawnej arogancji, tupetu, pewności siebie, a w tym są przekochane i oddane rodzinie :;230
I uparte jak osiołki :;230 :;230
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

OJ Tereniu można się w nich zakochać o pierwszego spojrzenia. ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Aga ale jak raz pokochasz, to koniec-wpadasz po kokardę :;230
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Teresko gdybym nie miała Tośki to jak nic stałabym przy Twoim płocie po maleństwo !!! One są po prostu urocze
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”