Agatka123 - dzięki
 Teraz właśnie zaczyna się 'skrzynkowy' szał
 Teraz właśnie zaczyna się 'skrzynkowy' szał   
 Wiesiu - tak to właśnie jest jak człowiek przedobrzy i sam sobie narobi ambarasu i wymyśli żeby wózki zabrać bo dzieci się zmęczą

Ja dziś muszę jeszcze parę doniczek obsadzić
 Na szczęście rano wyjrzało słonko
  Na szczęście rano wyjrzało słonko   
 Dana - dzięki
 W ogrodzie mam mało miejsca, to jeszcze mogę w tych donicach poszaleć
 W ogrodzie mam mało miejsca, to jeszcze mogę w tych donicach poszaleć   
 Lucynko - mam tylko nadzieje że kwiaty były juz na tyle spore że spokojnie podrosną i zakwitną i że żaden z nich nie zdominuje pozostałych
 bo tak właśnie miałam w zeszłym roku: w donicy posadziłąm surfinię, pelargonię i fuksję. Surfinia rosła jak szalona i praktycznie  zdusiła pozostałych doniczkowych współtowarzyszy.....
  bo tak właśnie miałam w zeszłym roku: w donicy posadziłąm surfinię, pelargonię i fuksję. Surfinia rosła jak szalona i praktycznie  zdusiła pozostałych doniczkowych współtowarzyszy.....  
 Paula - i hosty i żurawki bardzo lubię
 i jedna z moich rabatek składa się praktycznie tylko z nich
 i jedna z moich rabatek składa się praktycznie tylko z nich   
 Megi - dzięki Gosiu ! Szkoda że Twoje siewki znalazły amatora.... hmmm.... no cóż - nie mamy na to wpływu a w domu roślin trzymać sie nie da
 U mnie padły te heliotropy które posadziłam do koszy z surfiniami - tam za bardzo wiało i było im zdecydowanie za zimno
  U mnie padły te heliotropy które posadziłam do koszy z surfiniami - tam za bardzo wiało i było im zdecydowanie za zimno  

w końcu ciepełko
  w końcu ciepełko