Zaglądnęłam tak z przypadku i strasznie mi się spodobał Twój ogródek.Małutki ale bardzo przytulny. Bardzo spodobała mi się też szklarenka i sposób sadzenia pomidorków, smacznie się zapowiadają

też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
Za to teraz skoro jest I tak zle zrobiony I trzeba poprawiac to zrobie go tak, jak pierwotnie byl zamierzony
Gawroneczko kochana z ust mi to wyjelasgawronka pisze:też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
Za to teraz skoro jest I tak zle zrobiony I trzeba poprawiac to zrobie go tak, jak pierwotnie byl zamierzony
Podłączam sięIsskaa pisze:Gawroneczko kochana z ust mi to wyjelasgawronka pisze:też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
Kozino ,a dziekuje bardzokozino pisze:Gratulacje![]()
Teraz będę oczekiwać na ukwiecenie , ale będzie piękny tarasik. A herbatka jak będzie smakowała na tym tarasikummmniam