Kwiatki u Ani cz. 2
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki u Ani cz. 2
Anetko dziękuję.
Arletko stoi na biurko koło okna południowego. Jak był mniejszy stał na parapecie ale teraz dłuższy czas już tam nie stoi.
Arletko stoi na biurko koło okna południowego. Jak był mniejszy stał na parapecie ale teraz dłuższy czas już tam nie stoi.
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ale u Ciebie Aneczko wiosenne poruszenie coś wspaniałego
jaki kolorek skrętniczka?? moj teżmam już pąki ale koloru niestety nie znam ;)

- anik
- 1000p
Celinko no nie powiem, bo roślinki pięknie budzą się do życia. Skrętniczek ma mieć kolor fioletowy.
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Pięknie zielone u Ciebie ruszyły
. Trzykrotka rzeczywiście ślicznie wygląda.

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- anik
- 1000p
Renatko dziękuję. Trzykrotka jest piękna z tymi dwukolorowymi liśćmi. Inne trzykrotki troszkę się powyciągały przez zimę ale może jej dorównają.
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Powolutku nadrabiam zaległości
Masz wspaniałą kolekcje begoni, będę je u Ciebie często podziwiać
To sedum kwitnie
Muszę swoje pooglądać, bo już rozrosło mi się na dwie doniczki, to może i kwiatka puściło, wspaniała roślinka do hodowli

Masz wspaniałą kolekcje begoni, będę je u Ciebie często podziwiać

To sedum kwitnie

- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu, sedum wyglada ślicznie z kwiatuszkami. Trzykrocia, kalatejka, begonia 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Wiosna
Rośliny pięknieją z dnia na dzień wypuszczając nowe pędy lub ukazują wyczekiwane przez nas pączki kwiatowe
Aniu czy biurko na którym stoi sedum, to Twoje miejsce pracy? Czy to Tobie umila czas słonecznymi kwiatami 

Na początek wątku nie zdążyłam ale już jestem i czekam na kwiatuszek skrętnika... 

Bardzo ładna trzykrotka. Chyba zaczynam na nie chorować 

Pięknie roślinki rosną i wiem jak cieszy najmniejszy przyrost u każdego okazu 

- anik
- 1000p
Witam was kochani. Tak dawno mnie tu nie było, że aż wątek na drugiej stronie się znalazł. Bardzo wam dziękuję, że do mnie zaglądaliście.
Cieszę się, że ci się podoba.
Iwonko biurko stoi w pokoju dzieci i to im umila czas. A ja patrze na sedum jak siedzę z wami na forum.
Kochani może na koniec usprawiedliwię brak mojej obecności na forum. ponieważ jeszcze ze mnie baba w sile wieku postanowiłam iść na kurs prawa jazdy. Mam spotkania i jazdy po pracy wracam wieczorem i padam z nóg. Stąd moja nieobecność na forum. mam nadzieję, że choć trochę mnie rozumiecie i nie będziecie się gniewać.
Wieczorem może uda mi się wstawić zdjęcia.
Pozdrawiam i życzę wam miłego dnia.
Aniu popatrz na te gałązki których nie obrywałaś bo tam zawiązują się pąki.AnnaAgnieszka pisze:To sedum kwitnieMuszę swoje pooglądać, bo już rozrosło mi się na dwie doniczki, to może i kwiatka puściło, wspaniała roślinka do hodowli
Aniu daj jej czas, może jeszcze nie obudziła się z zimowego snu.ania3320 pisze:Czemu moja Hoja Carnosa niechce sie puścić
Eluelcia1974 pisze:Aniu, sedum wyglada ślicznie z kwiatuszkami. Trzykrocia, kalatejka, begonia

heliofitka pisze: Aniu czy biurko na którym stoi sedum, to Twoje miejsce pracy? Czy to Tobie umila czas słonecznymi kwiatami
Iwonko biurko stoi w pokoju dzieci i to im umila czas. A ja patrze na sedum jak siedzę z wami na forum.
Alinko lepiej późno niż wcale. Cieszę się, że jesteś. Skrętnik zakwitł tylko brak czasu na wstawienie zdjęć. Ale postaram się.@lina pisze:Na początek wątku nie zdążyłam ale już jestem i czekam na kwiatuszek skrętnika...
Mnie też się podobaja te ich kolorowe listki. Jeśli chcesz mogę sie nimi z toba podzielić.mroofka pisze:Bardzo ładna trzykrotka. Chyba zaczynam na nie chorować

Oj cieszy cieszy. Ale jeszcze bardziej smuci jak coś nam nie wychodzi.alunia pisze:Pięknie roślinki rosną i wiem jak cieszy najmniejszy przyrost u każdego okazu
Kochani może na koniec usprawiedliwię brak mojej obecności na forum. ponieważ jeszcze ze mnie baba w sile wieku postanowiłam iść na kurs prawa jazdy. Mam spotkania i jazdy po pracy wracam wieczorem i padam z nóg. Stąd moja nieobecność na forum. mam nadzieję, że choć trochę mnie rozumiecie i nie będziecie się gniewać.
Wieczorem może uda mi się wstawić zdjęcia.
Pozdrawiam i życzę wam miłego dnia.
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Aniu fajnie , że udało Ci się zajrzec choc na chwilkę.
Każdy z nas ma czasem taki moment, że inne zajęcia
nie pozwalają na codzienne przebywanie na Forum. Ale za to, jak dobrze jest później wrócic.
Trzymam kciuki za Twoją naukę. Niedługo będziesz śmigac
po drogach. 

nie pozwalają na codzienne przebywanie na Forum. Ale za to, jak dobrze jest później wrócic.

Trzymam kciuki za Twoją naukę. Niedługo będziesz śmigac

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.