Witam wszystkich miłych gości, bardzo się cieszę,że do mnie zaglądacie mimo,że ja jakoś ostatnio na nic nie mam czasu. Ale w weekend postaram się nadrobić zaległości.
PamelkaMam nadzieję,że już nie przyjdą duże mrozy i moja magnolia już jest bezpieczna. Codziennie ją podglądam i jakby coraz bardziej nabrzmiewały pąki
Dkny Masz rację to jest wrzosiec

A co złotokapu to jak się zachowują podobnie, to można uznać,żę chyba przeżyły zimę
Aga Net Tak z dnia na dzień coraz więcej oznak wiosny widać w ogrodzie, lecz jeszcze niestety jest szaro buro. Ale już bliżej niż dalej.
Magda2003 Niestety jeszcze nic nie zaczęłam robić, ale weekend jest właśnie pod znakiem ogrodu i porządków w nim. Mówisz,że doopa najbardziej boli

Napiszę jaka moja część ciała najbardziej dostała w kość
Paola 1a Mam magnolię od czerwca ubiegłego roku, zakwitła mi ponownie latem.Ma okolo 2m wysokości. Też dmucham na nią ciepłym powietrzem

A ja w tym roku u Ciebie? Ma pączki?
Berry Napisz koniecznie jak u Ciebie wiosna i co już robisz w ogrodzie.Ja tak się niepewnie w nim ruszam i boję zaszkodzić roślinom
Agatka123 Tak wkrada się

Lecz jak dla mnie to za wolno, ja z tych niecierpliwych.
Wczoraj i dzisiaj byłam na zakupach ogrodniczych.Z czego jestem szczęśliwa. Kupiłam i nawozy i cebulki i trochę sprzętu ogrodniczego. Będę się chwalić zakupami w jak porobię fotki.