No cóż może powiem tak : fiu fiu !!!
Piękny ogród w każdym jego zakątku , miło się spacerowało i podziwiało . Będę na pewno wrać i podgladać a póki co czekam niecierpliwie dalszej relacji zdjęciowej
Mario, szczęka mi opadła i nie mogę się pozbierać. Twoje róże są po prostu oszałamiające. Z reszta nie tylko róże. Widziałam tez zdaje się hortensje, klony i wiele innych przepięknych roślin. Kompozycje cudowne.
Wielkie brawa i będę tu często zaglądać.
Zdrowiej
Marysiu co tam słychać u Ciebie, mam nadzieję że choroba za mocno Cię nie rozłożyła. Mnie dzisiaj też coś zaczyna rozkładać ,mam nadzieję że to tylko chwilowe.
Ogród masz kochana przecudny.
Będę częściej tu zaglądać. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.
Witam wszystkich po długiej przerwie i wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie w
w chwilach zwątpienia.U mnie wiosna jest znacznie pózniej ale za to dłużej można się cieszyć wiosną, najpierw na forum a następnie w moim ogrodzie . Bardzo serdecznie chciałabym jeszcze raz podziękować Wszystkim za słowa otuchy w trudnych chwilach, pozdrawiam Maria
Marysiu, bardzo się cieszę, ze jesteś już z nami na Forum. Mam nadzieje, że już wszystko w porządku i będzie już tylko dobrze
Widoki z ogrodu zachwycają swją urodą....przepięknie .....
Mario trafiłam do Twojego pięknego ogrodu i jestem zachwycona pięknymi kompozycjami, bukszpany robią wrażenie masz w pewnością dobrą rękę do kwiatów, róże pienne kupowałam dwa razy i zawsze mi zmarzły, w Kołobrzegu jednak klimat jest łagodniejszy. A jeszcze rzeźb nie pochwaliłam, pochwalam
Witam Elsi bardzo dziękuje za miłe słowa , ciesze się że mój ogród Ci się podoba ale żeby dorównać Twojemu ekologicznemu ogrodowi to dużo mi brakuje, piękny trawnik ze stokrotkami ,pierwiosnki no i tyle ptaków i zwierzaków ,ja mieszkam na małym kawałku ziemi i w koło jest ogrodzone płotami ,drzewa są jeszcze małe i trzeba czekać na efekty -pozdrawiam Maria
AGNES-miło ze wpadłaś na chwilkę .Byłam na spacerku w Twoim ogrodzie i nie mogłam się nadziwić jakie roślinki są dorodne i zdrowe,jesteś już doświadczoną ogrodniczką i to widać a ja ciągle uczę się na błędach ,myślę że to jest najlepsza szkoła.
Twoje tulipany są przepiękne a u mnie prawie wszystkie gdzieś znikają aż się wnerwiam i chyba muszę postawić na inne rośliny.
W lubelskim już chyba po wiośnie a u mnie dopiero zaczynają kwitnąć bzy i cieszę się że robi się tak zielono,ale kilka kilometrów dalej od Kołobrzegu jest dużo cieplej -pozdrawiam Maria