Witaj Kasiu

ta na ławeczce to Ty?
Dziękuję, że do mnie zajrzałaś

muszę powiedzieć, że pięknie przekształciłaś działkę... masz wiele siły i zdolności, bo kompozycje bardzo ładne. Twój wątek też nabiera tempa... i chyba wpadłaś jak śliwka w kompot

ja jestem już jakiś czas na forum, też znalazłam się tu nie mając pojęcia co mnie czeka

chyba każdy musi to przeżyć, ale ja uważam, że mnie uratował brak kasy... bo trzeba pamiętać, że rabaty wyglądają najpiękniej na tle trawnika i powinien oz zajmować minimum polowe działki, wystrzegaj się jego niszczenia

trzeba mieć miejsce by po nim pobiegać czy na nim poleżeć... jak już poznasz wszystkie roślinki i zapragniesz wszystkie mieć... nie zawsze będzie tak że będą u Ciebie rosły... więc dobieraj je starannie i nie ulegaj pokusie mieć wszystkiego bo taki pstrokaty ogródek wprowadza nieład a ma to być Twoje miejsce odpoczynku... wszystkich roślinek nie sposób mieć.. nie ma takich szans... zawsze można podziwiać je na zdjęciach u innych... ja powoli do tego dojrzewam

I pamiętaj kochaj to co masz... bo pewnie nie raz patrząc na inne ogrody będą Ci się bardziej podobać... i niech to nie będzie źródło stresu dla Ciebie