Za dużo piękności na raz pokazałeś Tomku. Zgłupiałam i nie wiem co wychwalać, czy kompozycję balkonową, czy skrętniki, czy Hoye.
Wszystko czaruje na swój sposób.
kati-1976 pisze:Za dużo piękności na raz pokazałeś Tomku. Zgłupiałam i nie wiem co wychwalać, czy kompozycję balkonową, czy skrętniki, czy Hoye.
Wszystko czaruje na swój sposób.
Ja też nie wiem co ładniejsze ,cieszę się że się podobają,skoro tak dużo dzisiaj pokazałem to nastepnym razem pokażę prezenty urodzinowe -jest ich trochę-same roślinki
Mam kolejną niespodziankę-lacunosa var pallidiflora pokazywana przed południem-właśnie rozkwitła-cudownieeeeeeeeeeeeeee pachnieeeeeeeeeeee-wieczorkiem wrzucę fotki.
To dzisiejsze kwitnienie -Lacunosa var Pallidiflora -kwiaty pachną jak lilie bardzooo mocno :
foteczki robione na balkonie bo w domu za mocno pachnie :
Już sobie wyobrażam te zapachy. No to teraz przez cały sezon nie potrzebne będą odświeżacze powietrza .
Ciekawość mnie zżera, co za prezenciki urodzinowe zagościły na Twoich parapetach Tomku. Pokazuj szybko
Pokażę,pokażę w swoim czasie trochę potrzymam w napięciu,to nie parapetowe tylko balkonowe bo parapetów w domu już nie ma -całe zastawione,doniczkowe też sprezentowane rarytasiki w tym sukuencik bardzo ciekawy tez jest .
No to ja tego sukulencika jestem ciekawa bardzo, bardzo. Hojek oczywiście też
Poprzednim razem zapomniałam o życzonkach. Spóźnione, ale szczere. Tomku zdrówka, powodzenia i spełnienia wszelkich marzeń