Agnieszko, przeleciałam szybciutko Twój wątek i widzę że masz niesamowity zapał do pracy i wprowadzania zmian w ogrodzie.
Przede wszystkim tak trzymaj
Nie martw się że na poczatku popełniamy błędy, ze coś nam nie wyjdzie tak znowu profesjonalnie, tak jak Paweł krytykuje Twoje oczko. Nie
gniewaj się na niego, on jest specjalista i go pewnie rażą różne niedociągnięcia, a dla mnie najważniejsze jest że spróbowałaś wcielić w
życie Twój projekt i że Ci się udało
Z czasem wszystko bedzie bardzej udane i dziewczyny z forum świetnie Ci podpowiadają i radzą. I sama dużo się nauczysz na sukcesach
i na błędach. Wszyscy w końcu przeszliśmy przez ten okres nauki, ale jakoś nikt nie chce o nim mówić
To co mi się najbardziej podoba u Ciebie to to że starasz się upięknić miejsce gdzie żyjesz i wkładasz z narzeczonym dużo czasu, energi
i pieniążków by stało się piękniejsze. Do tego widać że czerpiesz z tego dużo radości i satysfakcji. Aż miło się czyta Twoje rozterki i komentarze
o różnych ogrodowych pracach i planach na przyszłość.
Moim marzeniem jest by wszyscy Twoi sąsiedzi ci bliśsi i ci dalsi starali się też upiekszyć ich ogrody i wtedy wszystkim bedzie przyjemniej żyć.
Życzę Ci odwagi i sił w kontynuacji Twoich planów i dużo radości z ogrodu
Uściski