Tosiu poczytałam o Twoich problemach ze zdjęciami już chciałam Ci podać program do zmniejszania zdjęć ,a już sobie świetnie dałaś radę ... Ja korzystałam z pomocy syna ,albo sama studiowałam wszystko po kolei... Twoje maki pomarańczowe są wieloletnie ,czy jednoroczne... :?:Cudne... Wszyscy czekamy na słońce ,bez niego ani rusz...
Tosiu z tego co widziałam twój ogródek jest bardzo ładny , oczko wspaniałe ja też mam ale maleńkie.Bardzo podobały mi się zdjęcia sikorek na twojej dłoni.Bo chyba się nie mylę i są to sikorki jak ich oswoiłaś one są takie płochliwe.
To i ja tu przytuptałam ,mogę zostać Zdjęcia super ale nie będę orginalna jak powiem,że to z sikorkami to bomba ogrodek słodki ,zadbany no tylko pogratulować
No Tosiu tak nie zapraszaj ,bo jak Ci się zwali pół forum to co wtedy będzie . Orlików możesz dostac nie ma sprawy możesz równiez jak masz swoje ,a pokaza sie nasionka wysiać albo one same się rozsiewają . Jak będziesz coś chcieć to wal śmiało ..
marzanka pisze:To i ja tu przytuptałam ,mogę zostać Zdjęcia super ale nie będę orginalna jak powiem,że to z sikorkami to bomba ogrodek słodki ,zadbany no tylko pogratulować
Fotki z sikoreczkami, to z ubiegłego roku! Były takie bezbronne! Jeszcze jedną miałam przy brodzie na swetrze. No i robiłam fotki! Całą zimę je dokarmiam. Tej zimy zjadły 40 kg słonecznika. A, jeszcze dzięki za pochwałę!
Pojechałam na działkę, ale byłam godzinę i znów zaczęło padać. Aż się serce kraje jak patrzę na to wszystko! Jeszcze dwie dzikie kaczki przylatują do mnie na oczko. Zeżarły mi 4 malutkie rybki! Małpy jedne! Co ja mam zrobić z tymi kaczkami?
Witaj Danusiu Niestety sikoreczki są dzikie, ale jak je brałam na rękę to sie nie bały .Jedna jeszcze siedziała mi na swetrze pod brodą. Trudno było robić fotki.Maki mam wieloletnie. Rozsiewają się niemiłosiernie,ale są piękne. Zaczynają kwitnąć! przez ten deszcz nie mają takiej urody!
Wiesz co Tosiu powiedziałabym Ci na uszko co masz z nimi zrobić . Orliki masz jak w banku . Jutro nie mam czasu jechać na handel ,ale jak pojadę to nie omieszkam do Ciebie wpaść oczywiście z orlikami o ile będą jeszcze aktualne .No to zrobimy MACHNIOM na maki
Jadziu bardzo bym się cieszyla z orlików. Te kaczki to sie wcale mnie nie boją! Wołam asio, a one nic! Szkoda rybek i roślin. Czekam na Ciebie. 698191399