Zachwycił mnie pięknie kwitnący powojnik,mnogość szafirków no i ....hosta

( ja w tym roku kładę na hosty,żurawki i iglaki

Jadziu na pewno po jesiennej przebudowie ogródka powstanie wiele pięknych miejsc .ale nie mów,że u Ciebie nie ma pięknych miejsc -specjalnie wróciłam do Twojego ogródka by przypomnieć sobie Twoje widoczki i ...przecudowne róże, hortensje zapierające dech w piersiach no i przede wszystkim te lilie... wiele bym dała ,by i u mnie takie cuda zdobiły ogród.A te dubeltowe żonkile ,które mi przesłałaś są po prostu...prześliczneJAKUCH pisze:Ten kawałek pod oknem ładnie się prezentuje . U mnie niestety takich ładnych miejsc nie ma ,może w tym roku takie miejsca również powstaną
Dorotko tę hortensję wyhodowałam sama z patyczka tym bardziej miło mi usłyszeć pochwałę. Być może Twojej przemarzają pączki kwiatowe ,okrywasz ją na zimę?Donneczka pisze:Piękna ta hortensja....u mnie niechę kwitnąć...a są takie piekne....
MARZENKO miło mi gościć Cię w moich skromnych progach ...marzenaF pisze: Chciałam się zapytać o gatunek tego powojnika i czy powtarza kwitnienie? Wygląda przepięknie,a że ja sie przymierzam do zakupu to przeprowadzam wywiady