Parę moich kaktusów - banditoo
- Spy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lip 2009, o 15:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Parę moich kaktusów
Super sieweczki. Mów do nich, to szybciej urosną 

Pozdrawiam. Krzysztof.
/Pustynni Strażnicy/
/Pustynni Strażnicy/
- Artur89
- Od: 8 lis 2009, o 11:37
Witaj w klubiebanditoo pisze:A mamilarie właśnie tylko dlatego kupiłem bo taka bliźniacza, ogólnie nie przepadam za mamilarkami

Te brązowe ziarna to nie jest glina co nie?
Moja metoda na siewki - co tygodniowe 'wizytacje'. Rosną w oczach

- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
Dzięki ana777, nie mają wyjścia muszą rosnąć
Stoję nad nimi z bacikiem, stosuję metody perswazji: jak nie będziecie rosnąć to na kanapki coś na styl :
Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Te brązowe to żwirek dla kota, właściwie nie używam tego do ziemi dla siewek ale chciałem sprawdzić jak będą rosły, raczej stosuję go do mieszanki ziemi do kaktusów.
Dobra metoda to nie oglądać siewek przez dłuższy czas to wtydy widać że coś urosły, a jak się codziennie ogląda to wydaje się jakby stały
Stoję nad nimi z bacikiem, stosuję metody perswazji: jak nie będziecie rosnąć to na kanapki coś na styl :
Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Te brązowe to żwirek dla kota, właściwie nie używam tego do ziemi dla siewek ale chciałem sprawdzić jak będą rosły, raczej stosuję go do mieszanki ziemi do kaktusów.
Dobra metoda to nie oglądać siewek przez dłuższy czas to wtydy widać że coś urosły, a jak się codziennie ogląda to wydaje się jakby stały
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgadzam się z Tobą, ja swoje siewki widzę tylko w weekendy i naprawdę rosną w oczachbanditoo pisze: Dobra metoda to nie oglądać siewek przez dłuższy czas to wtedy widać że coś urosły, a jak się codziennie ogląda to wydaje się jakby stały

Twoje wyglądają na mniejsze niż moje "kamyki", bardzo podobają mi się te maluśkie ciernie

* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- blabla
- -Moderator Forum-.
- Od: 6 sie 2007, o 06:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Metoda jest dobra do momentu aż (odpukać w niemalowane) nie pojawi się jakaś infekcja. Jak się jej odpowiednio wcześnie nie wypatrzy to po kilku dniach nie będzie już czego oglądać.
Siewki warto oglądać codziennie. A jeśli chce się zauważyć różnice to można je fotografować - np. co tydzień.
Siewki warto oglądać codziennie. A jeśli chce się zauważyć różnice to można je fotografować - np. co tydzień.
Pozdrowienia, Tomek
Mój wątek
Mój wątek
- Artur89
No no no, godny pozazdroszczenia, a tu kolejny sie szykuje i Astro ostatnie. Który sklep tym razem 'wyczyściłeś'?
Ja wprawdzie konkretnie zaniedbałem zakupy nowych ale korci mnie, żeby jutro przejść sie do Obi, tak tylko się rozejrzeć 

- banditoo
telocactusa i turbiniaka kupiłem na pseudo kiermaszu w botaniku, astra oczywiście w necie na aukcjach, jeszcze na poczcie czekają na mnie tylko nie miałem kiedy odebrać. Dwa dni temu na długiej w obi nic ciekawego nie było, trzeba czekać na dostawe.
no ja tu widze niezla kolekcje tych kaktusikow
ja moje przedstawilam w moim watku ;)

ja moje przedstawilam w moim watku ;)
mgm83(Mariola)
-
- 200p
- Od: 1 kwie 2010, o 16:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Te trzy ostatnie sztuki robią wrażenie! Bardzo ładne - takie bialutkie!! Aż chciałoby się pogłaskać

Pozdrawiam, Ania.
- Artur89
Ooo szatański kaktus!
tj Neoporteria (hankeana?)
Hehe znowu przegapiłem twoje nowości xD lepiej poźno niż wcale....

- banditoo
ana777
na aukcjach internetowych, jest sporo fajnych kaktusów których nie kupisz w marketach.
Artur ta NEOPORTERIA to PAUCICOSTATA f. VIRIDIS. Nowości jeszcze parę jest, tylko fotek nie miałem kiedy zrobić, jutro jadę na działkę to zrobię.
na aukcjach internetowych, jest sporo fajnych kaktusów których nie kupisz w marketach.
Artur ta NEOPORTERIA to PAUCICOSTATA f. VIRIDIS. Nowości jeszcze parę jest, tylko fotek nie miałem kiedy zrobić, jutro jadę na działkę to zrobię.
- banditoo
piękne nowości i jest na czym oko zawiesić
moje gratulacje! aż sama nabrałam ochoty na małe zakupy 

kochajmy zielone 
pozdrawiam serdecznie Kasia

pozdrawiam serdecznie Kasia