W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
- Hekate
- 200p
- Od: 23 lip 2009, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
a dlaczego szarym mydłem, przecież jest tyle dobrych delikatnych szamponów i odżywek obecnie, że pies po kąpieli jest aż mięciutki, pachnący i puszystyagaxkub pisze:ale po ostatniej wizycie w weta (drapał się jak wariat)... a powodem były zatkane kanały przy ogonku...
dostaliśmy zalecenie wyszorowania bydlaka szarym mydłem....

Ania
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A propos kąpieli i szamponów...ja najczęściej kupuję dla mojego Kenzo taki szampon dla yorków
z olejkiem norkowym i tajemniczym składnikiem
dodającym blasku i głębi koloru złotej sierści 8)
Pachnie bosko, dobrze się pieni itp...a ostatnio odkryłam szampon jajeczny - pachnie jak ajerkoniak

Pachnie bosko, dobrze się pieni itp...a ostatnio odkryłam szampon jajeczny - pachnie jak ajerkoniak

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu,a czy możesz pokazac ten cudowny szampon? Ty...chyba nie liżesz Kenziora,jak tak pięknie pachnie..... 
Mizianka dla cudnych czworonogów.
Aha-o Bereńczyku marzę od dawna.Słyszałam jednak,że dysplazja to bardzo częste schorzenie tej rasy. Czy to prawda?
Alto jest taki piękny i taki roześmiany....
A Lulka wyglada niczym królowa znudzona audiencją....

Mizianka dla cudnych czworonogów.
Aha-o Bereńczyku marzę od dawna.Słyszałam jednak,że dysplazja to bardzo częste schorzenie tej rasy. Czy to prawda?
Alto jest taki piękny i taki roześmiany....
A Lulka wyglada niczym królowa znudzona audiencją....

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Wysyłam PW bo nie wiem czy mogę wstawić linkAntooosia pisze:Asiu,a czy możesz pokazac ten cudowny szampon? Ty...chyba nie liżesz Kenziora,jak tak pięknie pachnie.....

Póki co szamponu ajerkoniakowego jeszcze nie kupiłam, ale poważnie się nad nim zastanawiam

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
też mam szampon dla złotych piesków,Jeanne pisze:A propos kąpieli i szamponów...ja najczęściej kupuję dla mojego Kenzo taki szampon dla yorkówz olejkiem norkowym i tajemniczym składnikiem
dodającym blasku i głębi koloru złotej sierści 8)
- Hekate
- 200p
- Od: 23 lip 2009, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dysplazja owszem się zdaża, jak we wszystkich dużych rasach, ale nie jest nagminna, zresztą z dysplazją z regóły można żyć, znakoma ma bernusia po zabiegu który codziennie biega przy rowerze i chodzi na długie spacery bo inaczej go nosi, teraz wybierają się na wakacje w góry, beskidy bo wiadomo w tatrach to by już by sobie mógł nie poradzić, ale i tak jest w świetnej koncycji.Antooosia pisze:Aha-o Bereńczyku marzę od dawna.Słyszałam jednak,że dysplazja to bardzo częste schorzenie tej rasy. Czy to prawda?
Gorzej z nowotworami to istna plaga, ale chyba nie tylko w bernusiowym świecie

Niestety średnia długość życia bernusiów się obniżyła, obecnie to jakieś 7-8 lat, ale mimo wiecznej troski o moje futro, wiem ze bez berna już nie potrafię żyć

Ania
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
Proszę zajrzeć do wątku: W.o. "Zwierzęcej przemocy" (ostatni post) i ewentualnie skomentować.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,