....i faktycznie zdjęcia coraz lepsze

WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()
, jak bedzie półeczka bezie lepiej , półka bedzie na 2 kwiaterach bo 1 musze otwierać , w tej 3 powiesiłbym ewentualnie jakaś vande , oglądam te na cattleya.pl i sie zastanawiam..
Ja stamtąd już zamówiłam, taką rózową w kropki. Ładna, wyrośnięta roślina.Alima2 pisze:WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()
, jak bedzie półeczka bezie lepiej , półka bedzie na 2 kwiaterach bo 1 musze otwierać , w tej 3 powiesiłbym ewentualnie jakaś vande , oglądam te na cattleya.pl i sie zastanawiam..
Ekstra stronka...chyba zamówię
Alima2 pisze:WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()
Udało Cię się cudownie skomponować okno z milusińskimi-gartuluję
A powiedz proszę-doszły w stanie kwitnącym??Storczykowa pisze:Ja stamtąd już zamówiłam, taką rózową w kropki. Ładna, wyrośnięta roślina.Alima2 pisze:WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()
Nie, rośliny są niekwitnące. Jak chcesz kwitnącą, możesz spróbować szukać na all..., ale są rzadko i zwykle są drogie (ostatnio jak widziałam kwitnące, kilka miesięcy temu, to były po ok. 170).Alima2 pisze:A powiedz proszę-doszły w stanie kwitnącym??Storczykowa pisze:Ja stamtąd już zamówiłam, taką rózową w kropki. Ładna, wyrośnięta roślina.Alima2 pisze:WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()
O Matko-ja bym babę w sklepie chyba pożarła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wioleta pisze:Arturze napisz, czy pozbyłeś się tych wrednych wełnowców i jeśli tak to czym? Bo ja dzisiaj kupiłam dendrobium z tym paskudztwem i chcę się jak najprędzej tego pozbyć
Ja właśnie takie na all kupiłam- kwitły jeszcze 2-3 dni!!!Storczykowa pisze:Nie, rośliny są niekwitnące. Jak chcesz kwitnącą, możesz spróbować szukać na all..., ale są rzadko i zwykle są drogie (ostatnio jak widziałam kwitnące, kilka miesięcy temu, to były po ok. 170).Alima2 pisze:A powiedz proszę-doszły w stanie kwitnącym??Storczykowa pisze:Ja stamtąd już zamówiłam, taką rózową w kropki. Ładna, wyrośnięta roślina.Alima2 pisze:WitamTulipan998 pisze:Dziękuje bardzo![]()