Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Zapraszam Jadzia 1 - cz.3
Jadziu;pięknie macie w tym "Mazurskim Zakątku",wszystko poukładane,piękne rośliny i kwiaty.Nie dziwię się,że goście walą drzwiami i oknami.Pozdrawiam Ryszard
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu pięknie w Twoim ogrodzie. I nie dość, że pięknie to zawsze radośnie. U Ciebie krówki zrobiły sobie spacer, a u mnie jakiś czas temu świnki od sąsiada uciekły i zajęły się moim dzień wcześniej przygotowanym terenem pod wrzosowisko. Bardzo im pasowała ta świeża ziemia:-).
Widoki u Ciebie piękne.
Widoki u Ciebie piękne.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Jadziu jak u Ciebie urokliwie, spokojnie

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elżbieto-ja też słyszałam,że jeże lubią mleko.Osobiście nie miałam,ale szwagrowi wpadł w dołki pod słupki ogrodzeniowe i jakiś czas go karmił zanim wyniósł nad Białuchę w naturalne środowisko.Ale Kogra pisała,żeby jeżom dawać suchą kocią karmę a mleka absolutnie nie.I bądź tu teraz mądry!W podwórkowym raczej oprócz dżdżownic które się już pojawiły, mrówek, gołębi raczej jeż się nie trafi, a szczur.
Jadziu ostatnio mam mało czasu na forum i dopiero teraz przeczytałam o nieszczęściu,któ¶e Cię spotkało.
Jadzieńko współczuję serdecznie ... wiem jak boli, gdy ktoś/coś zniszczy naszą pracę...
Jadziu zauroczona jestem miejscem w którym mieszkasz i które Ty tworzysz. Cudne!
Jadzieńko współczuję serdecznie ... wiem jak boli, gdy ktoś/coś zniszczy naszą pracę...
Jadziu zauroczona jestem miejscem w którym mieszkasz i które Ty tworzysz. Cudne!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witacie kochani
* Liseczko krowy też muszą coś jeść , a ,że smakowało im to co w moim ogrodzie było to trudno
Najbardziej boli ,stracony czas
*Ewuś, Elu jeżykom nie dajemy mleka , można dać mielone mięso i kocią lub psią karę z puszki, jako ugotowane na twardo oraz świeżą wodę .
* Danusiu dlatego tak kocham to miejsce
*Ewuniu a ja myślałam o Tobie już od wczoraj i tak szłam , szłam i dojść nie mogłam
Dziękuję Ci kochanie za odwiedziny
* Rysiu masz rację ,że gości Ci u nas dostatek , ale - Gość w dom, Bóg w dom
dlatego z każdych odwiedzin bardzo się cieszę
*Jadzieńko jak na razie to ja mam wszystko
zdrowie , rodzinę , pracę mieszkam w pięknym miejscu , co jeszcze można chcieć . .....Chciałabym aby wszyscy byli zadowoleni z życia jak ja
*Krysiu masz rację nie można mieć wszystkiego , ale fajnie ,że umiesz się cieszyć z tego co masz i tak trzymaj kochanie
Co do porządków to w tym roku jest ciężko bo ciągle coś się wala przy tych remontach , no ale trudno po wszystkim będzie pięknie .
No to dziś troszeczkę maczków
Ten ma średnicę 18 cm

Dość makowania
Agnieszko , Alu zobaczcie moje są takie , jutro koniecznie muszę przesadzić do osobnych donic .

* Liseczko krowy też muszą coś jeść , a ,że smakowało im to co w moim ogrodzie było to trudno

Najbardziej boli ,stracony czas

*Ewuś, Elu jeżykom nie dajemy mleka , można dać mielone mięso i kocią lub psią karę z puszki, jako ugotowane na twardo oraz świeżą wodę .
* Danusiu dlatego tak kocham to miejsce

*Ewuniu a ja myślałam o Tobie już od wczoraj i tak szłam , szłam i dojść nie mogłam

* Rysiu masz rację ,że gości Ci u nas dostatek , ale - Gość w dom, Bóg w dom

*Jadzieńko jak na razie to ja mam wszystko

*Krysiu masz rację nie można mieć wszystkiego , ale fajnie ,że umiesz się cieszyć z tego co masz i tak trzymaj kochanie

No to dziś troszeczkę maczków
Ten ma średnicę 18 cm

Dość makowania
Agnieszko , Alu zobaczcie moje są takie , jutro koniecznie muszę przesadzić do osobnych donic .

- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Piękne te maki. Ja też mam kilka różnych odmian, a dokupiłam jeszcze dwa orientalne - jeden biały z czarnym środkiem, a drugi kolorowy i postrzępiony. Ja Jadziu mam bardzo mało czasu na pisanie, ale zaglądam i podczytuję co się dzieje w niektórych ogródkach.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Zapachniało wakacjami. Szkoda, że jutro trzeba do pracy
Twój dom przypomina mi chatkę z piernika z bajek dla dzieci.
Maki są przepiękne tylko niestety nietrwałe. U mnie sieją się jak chwasty, ale lubię je i zostawiam w spokoju.
Pozdrawiam Dorota

Maki są przepiękne tylko niestety nietrwałe. U mnie sieją się jak chwasty, ale lubię je i zostawiam w spokoju.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
* Krzysiu bardzo lubię maki i tak jak Dorotka nie wyrywam ich rzsiewają się i rosną tam gdzie chcą
*Agnieszko byłam widziała , Twoje są duże
*Dorotko dziękuję Ci bardzo jeszcze raz za roślinki , chodzę do nich co dziennie , na razie maja się dobrze
*Zenku jak się cieszę ,że mnie odwiedziłeś
*Grzesiu ja lubię wszystkie i te polne i szlachetne
*Ewuniu no popatrz a ja białego nie mam , a mogę się uśmiechnąć o nasionka
ja oczywiście mogę Ci przesłać jakiegoś ze swoich

Jeszcze troszeczkę i już będą , nie mogę się doczekać

*Agnieszko byłam widziała , Twoje są duże

*Dorotko dziękuję Ci bardzo jeszcze raz za roślinki , chodzę do nich co dziennie , na razie maja się dobrze

*Zenku jak się cieszę ,że mnie odwiedziłeś

*Grzesiu ja lubię wszystkie i te polne i szlachetne

*Ewuniu no popatrz a ja białego nie mam , a mogę się uśmiechnąć o nasionka

Jeszcze troszeczkę i już będą , nie mogę się doczekać