Mama Aguni pisze:Ja się podpisuję obiema rękami jeśli mnie przyjmiecie bo dopiero złapałam wirusa (bardzo dawno za czasów młodości miałam już tego wirusa , później się wyleczyłam, a teraz za sprawą forum złapałam )
Spoko przyjmujemy wszystkich bez wyjątku i Ciebie również
2iza pisze:Będę w końcu mogła wziąć np. moją belle na piwko do baru i upiekę im tort hehehe
O tak belle jak najbardziej wszyscy napewną polecą na jej piękne wdzieki i wnet ktoś Ci ją porwie,fajnie bedzie wyprawic naszym hojeczkom bal w dniu ich święta torcik i ;:18 to dla Pani lub Pana a hojeczką jakieś dobre używki w zależnośći od ich wieku żeby szybko podskakiwały w góre
Aha środa powiadasz? To mój ulubiony dzień. Jutro piszę podanie o urlop na 5 sierpnia (żeby tylko dyrektor się nie dowiedział po co mi urlop bo mi nie da )
Ariadna pisze:Tomku i Kasiu czy to ładnie tak obgadywać koleżankę za plecami ,Tomku jaką ja mam kolekcje Kasia to ma dopiero okazy moje kilka sadzonek i 5 dorosłych hoi to pikuś przy kolekcji Kasi a TY myślisz zę skąd ja mam te hoje dzięki Kasi ,Kasiu jeszcze raz dzięki ,teraz zostało mi tylko sępic od Ciebie gonoloubide bo ta mi się marzy,Tomku ale jakie Ty masz okazy ta compacta i compacta regalis i ten stefanotis i jeszcze ta pubicalyx po prostu takie ogromne okazy że szok , a za dniem hojowym jestem za w 100% pasowałoby też wyznaczyć 3 miejsca 1,2,3 dla najbardziej zahojowanych co Wy na to.
O tak masz absolutną racje z przyznawaniem tych miejsc jestem jak najbardziej za i podpisuje śie pod tym wszystkim obiema rękoma
No protesujemy i protestujemy a Ariadna ani jednej hoyki nam jeszcze nie pokazała
Tomku i nie pokażę po pierwsze nie mam czego pokazywać bo mam takie byle co ,po drugie Ty też nie pokazałeś np regalis lub pubicalyx tylko ja widziałam a reszta dziewczyn to co???.