Już prawie skończyłam się pakować, podlałam kwiaty, namoczyłam niektóre storczysie, odkryłam, że jednemu niedawno zakupionemu zapleśniało podłoże, więc szybka akcja - topsin i przesadzanie. Nie wiem co z nim będzie jak wrócę, na chwilę obecną pięknie, czerwono kwitnie na dwóch pędach ale korzonki w dramatycznym stanie...
_________________________________________________________________________________________
Jeanne pisze:... coś czuję że niebawem wszyscy będziemy prosić Cię o pomoc w nadawaniu imion naszym storczykom

Asieńko ;:52 kiedy sobie wyobraziłam to nadawanie imion

, ilość użytkowników przemnożona przez od 1 do ponad 100 storczyków w kolekcji =

Musiałabym zrezygnować z pracy zawodowej

i wprowadzić opłaty żeby mieć na chleb
_________________________________________________________________________________________
volcowitch pisze:Z liścia wygląda jak Shrek(a dokładniej ucho Shreka)

:D:D ...
Łukasz, świetnie się dopatrzyłeś tego Shrek-owego ucha, z porównaniem trafiłeś w samo sedno.
Małe sprostowanie dla
Kamilki, no wiesz ja nie badałam genealogii Cezara, może jakiś Shrek się mu w rodzinie zaplątał i te "uszy" to po jakimś dziadku odziedziczył

Moni, ponoć dziecku się nie odmawia. Hurrrra, będę miała nowego chrześniaka
Ja sobie uciekam, trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia po weekendzie