Moja kwitnąca radość-Aska cz.2
Witaj Asiu. U mnie mało śniegu , ale zaczyna trochę padac .
Czy siejesz jakieś roślinki?
Miłego dnia Ci życzę.
Czy siejesz jakieś roślinki?
Miłego dnia Ci życzę.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Dotarłam. Dzięki za odwiedziny!
Grażynko - co miało teraz trafić do doniczek - już posiane. Dziś zauważyłam kiełkującą kobeę w liczbie jeden egzemplarz. Mam nadzieję, że to dopiero dobry początek
Haniu - piękny widoczek! Jak tam Twoje odśnieżanie? Mnie poratował mąż. Wywoził na taczkach daleko za drogę - przynajmniej mamy gdzie.
Grażynko - co miało teraz trafić do doniczek - już posiane. Dziś zauważyłam kiełkującą kobeę w liczbie jeden egzemplarz. Mam nadzieję, że to dopiero dobry początek

Haniu - piękny widoczek! Jak tam Twoje odśnieżanie? Mnie poratował mąż. Wywoził na taczkach daleko za drogę - przynajmniej mamy gdzie.
Pytałam, bo sama nie siałam, ze względu na brak miejsca. Zamierzam jednak w tym roku posiac powojnik. Ciekawe czy się uda?
grazka_j - moje wątki
Jolu powojniki to najnowsze moje zachcianki ogrodowe. Zamierzam posiac tanguckiego, ale otworzyłam torebkę z nasionami i patrzę, że tam prawie nic niema? Nie wiem czy to warto 3 nasiona siac?
Asiu, kobea to chyba pnącze? Ciekawa jestem czy więcej będziesz miała tych sadzonek?
Miłego dnia Wam życzę.

Asiu, kobea to chyba pnącze? Ciekawa jestem czy więcej będziesz miała tych sadzonek?
Miłego dnia Wam życzę.

grazka_j - moje wątki
Alu. Monika ma rację! Jak mam 3 nasiona, to nie wiem czy coś z tego będzie. Kilka, wiadomo zawsze jest większa szansa.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki