Ogród Idy74 2009r cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj IDO, gratuluję zakupu kielichowca, ma naprawdę piękne kwiaty. Pamiętaj że ja będziesz po przekwitnieniu usuwać zawiązki owocowe u kielichowca , to Ci bedzie dłłuugo kwitł . Gdyby teraz wymagał jakiejś drobnej korekty cięcia, to wszystko co obetniesz, w ukorzeniacz i do doniczki z ziemią, teraz z sadzonki łatwo się ukorzenią. Ja ukorzeniając swoje roślinki w doniczkach przykrywam je w dzień przezroczystymi, jednorazowymi, plastikowymi kubkami.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No nareszcie .Rano chciałam coś u siebie napisać ,ale wyskakiwało,że nie mogę pisać.Myślałam ,że narozrabiałam i nic o tym nie wiem
A to awaria
Olu to piękne drzewka ,czy w sumie krzewy .Tfu,tfu odpukać mi się udają.Klonów mam 4 .Jeden rośnie bardzo wolniutko,można by rzec,że siedzi jak zaklęty w ziemi.Reszta rośnie przepięknie.Cieszę się,że paczka doszła.Dałam Ci 3 papryki ostre ,nowość.
Tadeuszu cieszę się,że mnie odwiedzasz
Oczywiście,że zrobię jak napisałeś,a patyki do przedszkola.

Olu to piękne drzewka ,czy w sumie krzewy .Tfu,tfu odpukać mi się udają.Klonów mam 4 .Jeden rośnie bardzo wolniutko,można by rzec,że siedzi jak zaklęty w ziemi.Reszta rośnie przepięknie.Cieszę się,że paczka doszła.Dałam Ci 3 papryki ostre ,nowość.

Tadeuszu cieszę się,że mnie odwiedzasz

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu czekam niecierpliwie na zdjęcia .Guciowi bardzo kibicuje mój młodszy syn.
Olu ,Dalo mam klon Ginala-rośnie jak wściekły,ładnie się przebarwia ,klon -który wybarwia się na kolor jak wierzba różowo biały,klon Flamingo -piękny,klon czerwonolistny -bardzo ciemny ,słabiutko rośnie,ale widać go zewsząd.Oczywiście,że dam zdjęcia ,bo warto się nimi chwalić.
Właśnie wróciłam z Lidla sprzedają tam pomidory w donicach ,mają już małe pomidorki i kosztują 10 zyla
Szok ,zastanawiam się czy ktoś to kupuje
Zero jakiejkolwiek wartości.Właśnie udało mi się iść na urlop na 2 tygodnie
Dam radę wszystko obsiać i obsadzić.
Niech tylko popada,bo podlać to wszystko ...
Kto da radę..

Olu ,Dalo mam klon Ginala-rośnie jak wściekły,ładnie się przebarwia ,klon -który wybarwia się na kolor jak wierzba różowo biały,klon Flamingo -piękny,klon czerwonolistny -bardzo ciemny ,słabiutko rośnie,ale widać go zewsząd.Oczywiście,że dam zdjęcia ,bo warto się nimi chwalić.
Właśnie wróciłam z Lidla sprzedają tam pomidory w donicach ,mają już małe pomidorki i kosztują 10 zyla

Iduś, widzę, że jutro czeka Cię bardzo przyjemny dzień
Ale zasłużyłaś sobie na fajny niedzielny wypoczynek w miłym gronie.
Ja też jutro chyba nie dam rady zajrzeć do ogrodu, bo jedziemy z moim M. w gości do przyjaciół. Oni mają nowy dom i zupełnie pusty jeszcze ogród - będziemy musiały z moją koleżanką wykombinować, co tam posadzić...
Miłego wieczoru i niedzieli

Ale zasłużyłaś sobie na fajny niedzielny wypoczynek w miłym gronie.
Ja też jutro chyba nie dam rady zajrzeć do ogrodu, bo jedziemy z moim M. w gości do przyjaciół. Oni mają nowy dom i zupełnie pusty jeszcze ogród - będziemy musiały z moją koleżanką wykombinować, co tam posadzić...
Miłego wieczoru i niedzieli