Ogród Danusi
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Goryczka dzięki za miłe słowo
Aśka 68 dzięki za odwiedziny, rzeczywiście zwierzęta lubią odwiedzać mój ogród,
miałam zieloną żabkę, pięknie rechotała, miałam zaskrońca ,po wymianie wody wyniosło się towarzystwo.
MarzenkoF fajnie że do mnie zajrzałaś.
agrażka, miło że zajrzałaś , wędzarka pełni też funkcje grila , dopiero co skończyliśmy robić , ale pierwsze wędzenie już było, grilowanie też ,jedzonko pycha.
Aśka 68 dzięki za odwiedziny, rzeczywiście zwierzęta lubią odwiedzać mój ogród,
miałam zieloną żabkę, pięknie rechotała, miałam zaskrońca ,po wymianie wody wyniosło się towarzystwo.
MarzenkoF fajnie że do mnie zajrzałaś.
agrażka, miło że zajrzałaś , wędzarka pełni też funkcje grila , dopiero co skończyliśmy robić , ale pierwsze wędzenie już było, grilowanie też ,jedzonko pycha.
- Rodusik
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
Witaj Danusia
Róże cudo a z tą furtką aż dech zapiera. Te kiełbasy rewelacja.
Róże cudo a z tą furtką aż dech zapiera. Te kiełbasy rewelacja.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Danusiu
Masz piękny ogród i masę ciekawych roślin.Kaktus kwitnący na żółto jest przeuroczy bardzo mi się , podoba .Rewelacyjna też jest hmm pergolo-altanka
z pnącymi glicyniami
jak zarośnie cała będzie dosłownie bajkowo
Masz też ismeny !!! ja w tym roku miałam je po raz pierwszy ale dosłownie się w nich zakochałam !!!na wiosnę chyba dokupię cebulek bo w tym roku miałam jedna lub dwie przybyszowe tylko;( Na pewno tu do ciebie wrócę
i czekam na następna turę pięknych zdjęć 

- Tacca
- Kontakt:
Agnieszko twoja glicynia może zakwitnąć wcześniej ,jeżeli nabyłaś sporą sadzonkę ja ukorzeniałam z przyrostu , więc muszę cierpliwie czekać, .
Iwonko kaktus to moja duma , czekałam od kilku lat i zakwitł po raz pierwszy 6 pięknych kwiatów niestety tylko przez tydzień,mam cztery ismeny pięknie zakwitły , na zimę muszą zostać w ziemi,ciekawe czy przetrwają, okryję korą i zobaczymy
Iwonko kaktus to moja duma , czekałam od kilku lat i zakwitł po raz pierwszy 6 pięknych kwiatów niestety tylko przez tydzień,mam cztery ismeny pięknie zakwitły , na zimę muszą zostać w ziemi,ciekawe czy przetrwają, okryję korą i zobaczymy
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Nie daje mi spokoju ta wędzarnia pełniąca funkcje grilla hm.....
ponieważ mam w planach i grila i wędzarnię a po co budowac tysiąc budowli poproszę Cię Danusiu o wiecej fotek Twojego kombajnu

ponieważ mam w planach i grila i wędzarnię a po co budowac tysiąc budowli poproszę Cię Danusiu o wiecej fotek Twojego kombajnu

pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
Przeszłam się po pięknym ogrodzie,Oczko to tylko moje marzenie-za mało miejsca- a altana plus glicynia to sama romantyczność.Przy kaktusie spędziłam dużo czasu,jest niesamowity.Pozdrawiam serdecznie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tacca
- Kontakt:
Re: Ogród Danusi
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Re: Ogród Danusi
Danusiu - a może byś tak założyła wątek kulinarny z przepisami na mięska i wędlinki wędzone ?
Przymierzam się do wędzarni - na razie korzystam z cudzej
Przymierzam się do wędzarni - na razie korzystam z cudzej

- Tacca
- Kontakt: