Ogród Ewy F

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Joasiu! Kilka lat temu widzialam w ogrodzie dudka,ale jeszcze chyba nie mieszkalam tutaj.W ubieglym roku było5 praktycznie przez cały sezon.Nie wiem,gdzie mialy gniazda,ale na pewno u nas się stolowały.Nie wiem,czy wrócą.jest nadzieja ,bo byly małe.róże zamowilam w rosarium
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Ewo piękny ogród a lilie i irysy są przepiękne.Jaka różnorodność kolorów. I jak tu się nimi nie zachwycać. Najbardziej zazdroszczę Ci ptaków.W małych ogródkach prawie ich nie widać.Teraz tylko są bardziej widoczne ,jak przylatują do karmnika. Ale to są małe ptaszki,wróbelki ,sikorki czasami mazurki i dzwońce.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ewo bardzo ładne fotografie, strasznie mi się podoba ta szadź na drzewach i krzewach :D :wink:
x-d-a

Post »

Witaj Ewo, zwiedziłam Twój ogród i jestem pod wrażeniem! Kocham kwiaty, a Ty masz przepiękne. Te róże, te lilie, normalnie jestem zachwycona. Będę do Ciebie wpadać, żeby na spokojnie konteplować Twoje roślinki. Pozdrawiam
ewa f
1000p
1000p

Post »

Ino i Dala!Dziękuję za cieple slowa.
Krzysiu,a mnie juz nic co ma zwiazek ze slowem zima sie nie podoba
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ewa f pisze:Teresko! Hortensje to tez moje ulubione krzewy.mam ich ponad 15 sztuk i dobrze sobie radzą
Witaj Ja też uwielbiam hortensje ,ale ich nie liczyłam ,wiosną muszę to zrobić..W zeszłym roku dokupowałam ale 15 to chyba nie mam .

A Twoja zima na zdjęciach jest piękna i na pewno przyjemnie się ją ogląda
Genia
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Ewuniu masz ogród jak z bajki i dużo różnych pięknych kwiatów :roll: jestem pod ogromnym wrażeniem tego wszystkiego co posiadasz , lilie , róże , irysy a teraz ognik . Spacer po Twoim ogrodzie to wielka przyjemność już czuję ten zapach kwiatów latem , pewnie pachną cudownie . Kochanie a ile różnych pięknych ptaków u Ciebie
u nas też są dudki ale uciekają jak się do nich zbliżam i zdjęcia nie da się robić :?
Pozdrawiam serdecznie , na pewno będę częściej zaglądać :lol:
ewa f
1000p
1000p

Post »

Mam Jadziu takze 3 psiska,których jeszcze nie pokazywalam.Najstarsza to sunia Gabrysia,dalej tokilkumiesięczny wilczek Lordzik oraz najcwańczy jamniczek Teddy
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Jakże miło spotkać na forum irysomaniaczkę! Możemy sobie podać ręce :D Rozpoznaję na zdjęciach irysy, które również mam, masz je oznaczone, bo ja większą część kolekcji tak? Może jakaś wymianka w sierpniu? Zapraszam do mojego wątku, który nie istnieje jeszcze, ale zaistnieje od wiosny, na razie jest nazwa - Martowe pole :lol:
Zdjęcia ptaków super, nic dziwnego,że zlatują sie do tak pięknego ogrodu, pozdrawiam!
ewa f
1000p
1000p

Post »

Obrazek Obrazek
ewa f
1000p
1000p

Post »

Artam.Pokaz szybko,co masz,a takze skąd zdobywasz.Wymiany nie wykluczam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Zajrzyj na pw!
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Ewo pięknie wygląda ten ognik przypruszony śniegiem.zapraszaqm do mnie
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Ewuniu pieski piękne :lol: Widać ,że Lord to młody piesek , no i oczywiście maleństwo bardzo cwane a jakże by inaczej toć to jamnik w całe szacie :lol: Ile lat ma najstarszy piesek ,fajnie ,że tak się dogadują i razem chodzą :lol:
ewa f
1000p
1000p

Post »

Jadziu!Gabrysia ma okolo 11 lat i nie może juz mieć psiaków.Była niesamowitą matką ,.W pażdzierniku jak kupiliśmy Lordzika,to natychmiast go zaadoptowala i cały czas go wychowuje.,Najgorzej ma teduś, bo Lord go traktuje jak zabawkę,a ten ucieka lub się odgryza.Twój tez jest przepysznyi niesamowicie fotogeniczny
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”