Jesteście Wspaniali od razu człowiekowi lepiej jak czyta takie komentarze.
Musiałem na moment wejść na forum. Dzisiaj już jest lepiej. Nie jest to
szczyt moich marzeń ale liczę że do końca tygodnia będzie już normalnie.
Te fotki dla Was Na przypomnienie lata
Krzysiu nam też lepiej jak wiemy że lepiej się czujesz. Dbaj o siebie. A kwiatki super coś dla mnie mogę godzinami siedzieć i oglądać ogródki na forum
Genia
Krzysiu;przy takich życzeniach i staraniach o Twoje zdrowie,chorubsko musi odejść,ale Żebyś nie zapomniał jaką porę roku mamy i ciepło się ubierał,wkleję parę zdjęć.
Geniu;ten tamaryszek to Twój?
Zosiu;w Twoim wątku wyjaśniłem Ci,że jest zmiana nazwy mojego wątku.Myślę,że teraz będzie OK.
Jeszcze raz stokrotne dzięki
Dzisiaj jest już lepiej i mam nadzieję że tak pozostanie do końca dnia
Ale już dość rozmowy o chorobach bo na samą myśl to jeszcze Ktoś nam się rozchoruję
A tego nie chcemy Geniu zaraz dodam inne kwiatki, to sobie pooglądasz Oczywiście nie dorówna to Twojej tęczy na działce ale zawsze to będzie jakaś odmiana Jacku wielkie dzięki na pewno wkrótce zajrzę do Ciebie Ryszard ale piękna zima u mnie za oknem już nie jest tak biało. Śnieg wygląda na przybrudzony ale może coś jeszcze spadnie
w końcu ferie nadciągają
[quote="krzysiek86"]Jeszcze raz stokrotne dzięki
Dzisiaj jest już lepiej i mam nadzieję że tak pozostanie do końca dnia
Ale już dość rozmowy o chorobach bo na samą myśl to jeszcze Ktoś nam się rozchoruję
A tego nie chcemy Geniu zaraz dodam inne kwiatki, to sobie pooglądasz Oczywiście nie dorówna to Twojej tęczy na działce ale zawsze to będzie jakaś odmiana
Krzysiu nie bądź taki skromny dorównują,dorównują mnie się bardzo podobają a odmiana to i owszem czasem wskazana
Genia