Roślinki doniczkowe u Doroty
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pokażę wam jakie piękne fiołeczki dostałam od bardzo serdecznej Pani, nawet nie wiedziałam, że przyjdzie mi mieszkać wśród tak miłych ,szczerych ludzi, poznałyśmy się na zabawie sylwestrowej, za dwa dni dzwonek do drzwi i otrzymałam te dwa piękne kwiatuszki

Proszę doradżcie mi jaka jest najlepsza metoda ukorzeniania listeczków fiołków, czy lepiej włożyć do wody i czekać na korzonki, czy lepiej wkładać bezpośrednio listeczki do ziemii. Powkładałam dużo od razu do doniczek i widzę ,że część już padła.

Proszę doradżcie mi jaka jest najlepsza metoda ukorzeniania listeczków fiołków, czy lepiej włożyć do wody i czekać na korzonki, czy lepiej wkładać bezpośrednio listeczki do ziemii. Powkładałam dużo od razu do doniczek i widzę ,że część już padła.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu jak zawsze jesteś niezawodna, po jak długim czasie będzie kwitł, chyba mnie czeka kilka lat niecierpliwości
Nie pokazałam jeszcze mojego nowego nabytku, leżał wywrócony w sklepie na półce, 3 razy wracałam do niego, aż mąż się zlitował i włożył do koszyka, dałam do innej doniczki i się uśmiecha, nawet kotu na jego ulubionym parapecie nie przeszkadza kolczasty kaktusik.

Nie pokazałam jeszcze mojego nowego nabytku, leżał wywrócony w sklepie na półce, 3 razy wracałam do niego, aż mąż się zlitował i włożył do koszyka, dałam do innej doniczki i się uśmiecha, nawet kotu na jego ulubionym parapecie nie przeszkadza kolczasty kaktusik.