Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cieszę się razem z Tobą najlepiej jak cała rodzina jest w kupie. Wiem cos o tym mój najstarszy syn jest w Irlandi już drugi rok a przedtem był w Angli. Bardzo za nim tęsknie. U Krzysia wlepiłam kilka zdjęć z IrlandiJak masz ochotę to pooglądaj
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Cieszę się razem z Tobą najlepiej jak cała rodzina jest w kupie. Wiem cos o tym mój najstarszy syn jest w Irlandi już drugi rok a przedtem był w Angli. Bardzo za nim tęsknie. U Krzysia wlepiłam kilka zdjęć z IrlandiJak masz ochotę to pooglądaj
Już ogladnałem :D , a to dzisejsza sesja zdjęciowa...
Tuje :
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Nawet spotkałem biedronke :D :
Obrazek
Taka tam maluteńka chryzantemka :
Obrazek
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipanku naprawdę pięknie jest w Twoim ogrodzie. Może daj chodz małe zdjęcie swoje żebym wiedziła z kim rozmawiam
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Mam tylko takie beznadziejne.... :
Obrazek
Jeszcze nie północ ale postrasze.... :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wcale nie beznadziejne . Ale koło ciebie stoją piękne storczyki u mnie też stoją białe fioletowe i żółte

Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ja mam teraz ich więcej , gdzie kupiłas żółtego , ja też chce ! :?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kupiłam w OBI u nas nie ma problemu ze storczykami.
Awatar użytkownika
koli
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 paź 2008, o 15:29

Post »

Arturze, ale się na chodziłam, jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. Super rozwiązanie z tujami, rododendrami i innymi roślinami, masz całe mnóstwo kwiatów, że powaliłeś mnie. Spacer był długi i bardzo przyjemny, a że zaczęłam od końca wątku to na zakończenie sobie przysiadłam. U mnie za ogród masz 6 z plusem i to dużym.
pozdrawiam Lila
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Koli + 6 To ja nigdy nie dostałem.... :lol: , dziękuje bardzo , bardzo , ciesze sie że sie wam podoba... , moze zdjęcia upiekszaja te kwiaty... :lol: , bo moim zdaniem zadna rewelacja i mam plany na nastepny rok co zmienić... :D . e-genia - ale ci dobrze tego i różowego kupiłem za 55zł.. w kwiaciarni... a białego cudem za 30 zł... na rynku... , u nas nie ma takich sklepów... :evil: a ja kocham storczyki bardzo bardzo bardzo... Powiem wam , że na innym forum mówili niektórzy na mnie , że to niemozliwe żebym miał 15 lat bo na tej fotce wygladam na mniej niż 10.... ;:222 i że takie dziecko nie uprawia na pewno takiego ogrodu i że kłamie sciemniam itd... , że takiemu dziecku to mama pozwala uprawiać co najwyzej 2 kwiatki... , byłem w szkou... , przeciez ja mam 15 lat a nie 10 , takim mianem określa sie człowieka do 10 lat , a po wyżej 10 to już Młodzież . Jestem niezmiernie szczęśliwy , że trafiłem na to forum i że jest tyle tu zyczliwych mi osób , bardzo wam za to dziękuje . :D
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Artur

to Ty masz 15 lat :shock: :shock: oj oj...a ja myślałam,że Krzysiu tutaj najmłodszy....
Awatar użytkownika
koli
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 25 paź 2008, o 15:29

Post »

Atrurze u mnie na pewno masz tą 6+, bo ja w Twoim wieku to nawet nie myślałam o grzebaniu w ziemi,a moje dzieci też nie mają zamiaru na razie tego robić. A zdjęcia według mnie nie oddają tego piękna jak wygląda to w realu. Rodzice mogą być dumni z Ciebie, że tak im upiększasz wokół domu.
pozdrawiam Lila
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak 15 lat , no co mam dobre chyba zainteresowanie... :lol: , a nie jak inni w moim wieku , siedzą sobie w małym lasku brzozowym i pala papierosy i pija piwo.... ( obok naszego domu ) ida na wagary , albo po lekcjach , najgorsze jest że kiedyś widziałem takiego chłopaka co chodzi do 4 klasy podstawówki i palił papaierosy.. ( okropne... ;:222 ) , bo przez ten lastek idę do szkoły... Niektórzy przez to że kocham kwiaty wytykala mnie palcami ale ja mam ich gdzieś.... , wysmiewaja sie ze mnie , chca mnie bić... Omijam tych typów z daleka... Takie te dzisiejsze czasy...
Ps. juz się nie moge doszekac kiedy pojade do Rzeszowa po storczyki bo juz mi ostatni kwitnie.... :lol: Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipanku nie jesteś już dzieckiem a młodzieńcem. Nie przejmuj się takim gadaniem . Ty masz po prostu pasję to widać w Twoim ogródku. Ja swoje storczyki kupiłam po 18,90 w OBI
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

koli pisze:Atrurze u mnie na pewno masz tą 6+, bo ja w Twoim wieku to nawet nie myślałam o grzebaniu w ziemi,a moje dzieci też nie mają zamiaru na razie tego robić. A zdjęcia według mnie nie oddają tego piękna jak wygląda to w realu. Rodzice mogą być dumni z Ciebie, że tak im upiększasz wokół domu.
Brak mi słów podziękowań za te pochwały.... :oops: :oops: :oops: :lol: , ale to nie moja jedyna mania , gdy sa świeta to w środku.... setki kolorowych lampek wszędzie... łańcuchy , kokardki , dzwoneczki , mikołaje... kosz cukierków pod choinka , na zewnatrz balkon , daszek przy wejściu , choinka... wszystko sie świeci i poprawia humor gdy jest Boże narodzenie i gdy nic w ogródku nie kwitnie... Uwielbiam stroić i upiększać dom...
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:Tulipanku nie jesteś już dzieckiem a młodzieńcem. Nie przejmuj się takim gadaniem . Ty masz po prostu pasję to widać w Twoim ogródku. Ja swoje storczyki kupiłam po 18,90 w OBI
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja tez chce takie tanie , miał bym juz w takiech cenie ze 30szt.... ;:98 ;:98 ;:98 , ale ci zazdroszcze... ja żeby uzbierać na jednego storczyka potrzebóje duzo czasu.... ostatnio sa takie po 75 zł ... a to dla mnie duzy wydatek... :cry: :evil: najtańsdzy kupiłem za 20 zł ( cód nad cudami ) ale prawie odrazu przekwitł...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”