więc szczerze podejrzewam, stare różane ramoty

Aguś, powiem wprost.
To niemożliwe, by teraz kwitły róże.
Mam ogródek i jeszcze sprawne oczy.
No, w sumie, jest jedna ewentualność...
masz matę grzewczą pod trawnikiem !!!!

Krzysiu i myślisz, że smoczyca siedzi i zmienia daty utworzenia pliku, żeby pokazać kwiaty, które kwitły miesiąc i wlamwia nam, że jej kwitną teraz????? Krzyś wracaj do łóżka...bishop pisze:Haniu, nie wiem, co rozumiesz przez "teraz", ale jeszcze w niedzielę kwitły. Wrócę do domu, do łóżka, to wkleję dowód.
A właściwościami pliku, w tym datą utworzenia, modyfikacji, wyświetlania można przecież dowolnie manipulować
Nie sądzę, żeby to robiła. Jednak nie warto się sugerować datą zrobienia zdjęcia, bo ta o niczym nie przesądza, można się przejechać. Od zmiany daty w aparacie, która się często resetuje przy słabych bateriach, jeśli nie ma dodatkowej pestki, po zmianę daty w kompie, albo w exifach i właściwościach plikuliska pisze:Krzysiu i myślisz, że smoczyca siedzi i zmienia daty utworzenia pliku, żeby pokazać kwiaty, które kwitły miesiąc i wlamwia nam, że jej kwitną teraz????? Krzyś wracaj do łóżka...bishop pisze:Haniu, nie wiem, co rozumiesz przez "teraz", ale jeszcze w niedzielę kwitły. Wrócę do domu, do łóżka, to wkleję dowód.
A właściwościami pliku, w tym datą utworzenia, modyfikacji, wyświetlania można przecież dowolnie manipulować
Ja sobie podglądam pocichutku wątek bo ja podglądam wszystkie róże a i język smoczycy ciekawy do czytania