Moje roślinki - iwona p
Tak, tylko teraz nie zapewnię jej światła z góry, bo nie mam szklanych sufitów (a szkoda) i ona tak brzydko opada, ale niech tam niech stoi na razie zrobię tylko szczepki, bo rośnie w łazience. U mnie w łazience zimą wszystkie kwiatki giną, jest za gorąco. Na oknie mam małe dracenki. Do tej pory było wszystko ok, a teraz gubią liski i to bardzo po kilka dziennie i nie wiem jak im pomóctreissi pisze:Musi przywyknąć do nowych zimowych warunkówJa bym poczekała troszkę z cięciem, może dojdzie do siebie i nie będzie źle.
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie, dlatego ja już dawno powiedziałam, ze nie pójdę w środę do B..., ale to jest silniejsze ode mnie, a miejsca to i u mnie już jest mało. Ja lubię duże kwiaty, ale u mnie w domu już wszyscy narzekają, że dżungla, że busz, jakby nie mieli innych zmartwień.kwiato_maniaczka pisze:biedronka prawie co tydzień ma jakieś kwiatki w ofercie, Taka szeflerka to naprawdę okazja szkoda ze już mi miejsca brakuje, Parapet łazienkowy super, i ta trzykrotka po prostu piękna:) jakbyś ją kiedyś ciachała to piszę się na szczepki.
Jak będę ciąć trzykrotkę to powiem
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40