Zieloni mieszkańcy :)
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 1000p
-
- 1000p
Witajcie
Dzisiaj chciałam wam pokazać moje 2 szkolne zdobycze :P Do domu dotarły w nieco opłakanym stanie, ale nie mogłam im zapewnić godziwego transportu
... więc troche się pogniotły
Mam nadzieje, ze się przyjmą i ze chyba nie zrobiłam błędu, ze odrazu je do ziemi włożyłam

Chciałam pokazać jeszcze jedną szczepkę, którą dostałam od forumowiczki. Niestety nie mam pojęcia, dlaczego nie rośnie, ani nie usycha ( 2 pozostałe niestety uschły) - po prostu stoi sobie w ziemi:

I jeszcze chiałam naskarżyć na mojego psiaka rozrabiake ( a co! ) - odgryzł połowe listków mojemu maluśkiemu skrzydłokwiatowi... myślałam ze go
A o to i mały ( bo zaledwie półroczny) winowajca:
Pozdrawiam

Dzisiaj chciałam wam pokazać moje 2 szkolne zdobycze :P Do domu dotarły w nieco opłakanym stanie, ale nie mogłam im zapewnić godziwego transportu

Chciałam pokazać jeszcze jedną szczepkę, którą dostałam od forumowiczki. Niestety nie mam pojęcia, dlaczego nie rośnie, ani nie usycha ( 2 pozostałe niestety uschły) - po prostu stoi sobie w ziemi:

I jeszcze chiałam naskarżyć na mojego psiaka rozrabiake ( a co! ) - odgryzł połowe listków mojemu maluśkiemu skrzydłokwiatowi... myślałam ze go

A o to i mały ( bo zaledwie półroczny) winowajca:

Pozdrawiam

-
- 1000p
Saro, co jest na trzeciej fotce? mi to przypomina clematis 
jeżeli nic się nie dzieje to dobrze,teraz rośliny szykują sie do spoczynki,ruszy pewnie na wiosnę

jeżeli nic się nie dzieje to dobrze,teraz rośliny szykują sie do spoczynki,ruszy pewnie na wiosnę

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
odwiedzam Cię często,choć nie zawsze zostawiam ślad,zapomniałam napisać że winowajca jest superaśny
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki