Dziękuję za miłe słowa Asiu. Zaraz postaram się znaleźć twój wątek i chętnie obejżę twoje storczyki.Jeanne pisze:Dawidzie witaj, zaglądam do Ciebie już od jakiegos czasu ale teraz dopiero zostawiam ślad![]()
Masz piękne storczyki, widać że o nie dbasz i je kochasz![]()
a to że udało Ci się pogodzić pasję z pracą, z zawodem, to naprawdę dużo znaczy :P i Twoje roślinki będą się lepiej czuły pod fachowym okiem![]()
Pozdrawiam, życzę wielu obfitych kwitnień i zapraszam do mnie (choć mój wątek przycichł ostatnio bo żadnych nowinek, ale to już niebawem się zmieni)

Tym razem postawiłem na inne roślinki doniczkoweSzamanka pisze:Wow... za taki okaz takie pieniążki to super okazja
Świetny nabytekAle dziwię się, ze tylko jeden :P My z dziewczynami lubimy hurtowe zakupy ;)
Dobrze, że mamy tu szkolącego się fachowca. Przydadzą nam się fachowe porady ;)

Dziękuję za słowa uznania. W Opolu w Obi jest Vanda. Zaraz umieszczę w profilu skąd jestemrenata75 pisze:Witaj Dawidzie, Piękny okaz sobie kupiłeś, a jeśli chodzi o brak miejsca to ja też mam z tym problem i chyba większość z nas. Dawidzie w Tychach w Obi jest Vanda?,bo jak byłam ostatnio w Obi w Bytomiu to nic nie było ciekawego same bidulki Phal.
Pozdrawiam :P