Tajemniczy ogród Joli i Adama
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu zawitałam do twego ogrodu...i przez to odkochałam się w swoim. Gdzie mi do takiego.....a taki by mi się marzył. Ale i powierzchnia u ciebie widzę bardzo duża. Podoba mi się ten styl....te mostki ..iglaczki formowane..ach nie sposób wyliczyć. Ja też lubię te formowane i czasem coś poeksperymentuje...choć ostatnio zostałam za te formowane skrytykowana , że nie ma to jak natura. Ale mnie się tak podoba i basta. 

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zenia- na szczęście każdy z nas może sobie po eksperymentować u siebie i wcale niekoniecznie musi się to podobać innym. Natura - naturą , a chcąc mieć coś niepowtarzalnego i ciekawego warto spróbować coś zmienić.
Najważniejszy jest fakt , że to co robimy nam się podoba.
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny; Jola.
Najważniejszy jest fakt , że to co robimy nam się podoba.
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny; Jola.
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Witam 
Przyleciałam do Ciebie Jolu z rewizytą, w te pędy
Zwłaszcza, że jesteśmy "krajanki". Bardzo się cieszę.
Ze wstydem przyznaję, że dziś jestem u Was pierwszy raz i żałuję. Ależ pięknie wszystko zrobione, urządzone, zadbane. Ile tam pracy włożyliście
Podziw! Takie hektary zagospodarować... Od razu muszę powiedzieć, że na spacery w realu to bardziej mi się podoba Twój ogród. Co nie zmienia faktu, że ja do siebie zapraszam zawsze na kawkę w promieniach słoneczka.
Pozdrawiam serdecznie
Mirka

Przyleciałam do Ciebie Jolu z rewizytą, w te pędy

Ze wstydem przyznaję, że dziś jestem u Was pierwszy raz i żałuję. Ależ pięknie wszystko zrobione, urządzone, zadbane. Ile tam pracy włożyliście

Pozdrawiam serdecznie
Mirka
Jest nas więcej z dolnego śląska
Witam Was serdecznie. Ja też muszę się przyznać, że jestem tutaj pierwszy raz, ale na forum jest tak dużo ogrodów, że trudno jest zwiedzić wszystkie w krótkim czasie. Jestem zauroczona Waszym ogrodem, bardzo podoba mi się ogrom kamieni, robią wrażenie, o roślinach nawet nie wspomnę, jest ich tak dużo, nie jeden ogrodomaniak może pozazdrościć.
Pozdrawiam i zapraszam Olga

Witam Was serdecznie. Ja też muszę się przyznać, że jestem tutaj pierwszy raz, ale na forum jest tak dużo ogrodów, że trudno jest zwiedzić wszystkie w krótkim czasie. Jestem zauroczona Waszym ogrodem, bardzo podoba mi się ogrom kamieni, robią wrażenie, o roślinach nawet nie wspomnę, jest ich tak dużo, nie jeden ogrodomaniak może pozazdrościć.
Pozdrawiam i zapraszam Olga

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo miło gościć u siebie wszystkich miłośników ogrodów, a już ogromną radość nam sprawia fakt ,że odwiedzają nas " sąsiedzi "
Mireczko - mieszkamy całkiem niedaleko Jeleniej, więc kawa w realu bardzo realna.
Olu- witamy Ciebie- ja również nie odwiedzałam wszystkich ogrodów na tym forum ,ale bardzo się cieszę ,że powiększa się nam grono sąsiadów.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Jola
Mireczko - mieszkamy całkiem niedaleko Jeleniej, więc kawa w realu bardzo realna.
Olu- witamy Ciebie- ja również nie odwiedzałam wszystkich ogrodów na tym forum ,ale bardzo się cieszę ,że powiększa się nam grono sąsiadów.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Jola
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Coraz ładniej...
Te strzyżone krzaczki, tw omszałe kamienie pod wrzosami...
Bardzo mi się podoba u Was
Te strzyżone krzaczki, tw omszałe kamienie pod wrzosami...
Bardzo mi się podoba u Was

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Witam serdecznie 
Już się cieszę na kawkę w realu
Tak, ja podobnie jak Olga pomyślałam: nie mieszkacie chyba jednak zbyt blisko mnie, bo TAKI ogród nie umknąłby mojej uwadze ;)
I jeszcze a propos tych formowanych. Ja takie formy po prostu uwielbiam. I wcale nie uważam, żeby wyglądały nienaturalnie. One do tego stylu bardzo pasują. Dają tali mocny akcent. Super !
Pozdrawiam
Mirka

Już się cieszę na kawkę w realu

Tak, ja podobnie jak Olga pomyślałam: nie mieszkacie chyba jednak zbyt blisko mnie, bo TAKI ogród nie umknąłby mojej uwadze ;)
I jeszcze a propos tych formowanych. Ja takie formy po prostu uwielbiam. I wcale nie uważam, żeby wyglądały nienaturalnie. One do tego stylu bardzo pasują. Dają tali mocny akcent. Super !

Pozdrawiam
Mirka