Basia
Toskowe co nie co :-)))
No to daje fotki 2 kwiatów a trzeci nieprzesadzony więc fotka będzie jak go przesadzę
Jestem zachwycona tymi dwoma , ale najbardziej tym co nie dam foty

I jak się Wam podobają moje nowe nabytki
Ja wiem że nie są to rzadkie okazy , ale jak na moja dziurę to nigdy bym takich nie kupiła
Pozdrawiam Basia
Jestem zachwycona tymi dwoma , ale najbardziej tym co nie dam foty

I jak się Wam podobają moje nowe nabytki
Ja wiem że nie są to rzadkie okazy , ale jak na moja dziurę to nigdy bym takich nie kupiła
Pozdrawiam Basia
Dziękuje za komplementy
Teraz mój najwspanialszy zakup , nie mam go gdzie postawic to sobie stoi obok kwietnika
w nowej doniczce i ślicznej nowej osłonie
To znaczy osłona była doniczką kupiona specjalnie dla niego , ale jakaś taka za duża .
Wydaj mi sie że cena 24zł ze ten okaz to chyba nie jest dużo ???
A oto i on

Ciesze sie z niego jak dziecko
Wesoło pozdrawiam Basia
Teraz mój najwspanialszy zakup , nie mam go gdzie postawic to sobie stoi obok kwietnika
To znaczy osłona była doniczką kupiona specjalnie dla niego , ale jakaś taka za duża .
Wydaj mi sie że cena 24zł ze ten okaz to chyba nie jest dużo ???
A oto i on

Ciesze sie z niego jak dziecko
Wesoło pozdrawiam Basia
dlatego go kupiłam bo na allegro jest za 49 a w OBI za 24 no i musiałam go mieć .
Całą drogę do domu myślałam gdzie go postawić
Teraz psom tłumaczę że on fe ale mąż mówi że one to maja kurzy rozum i nic nie rozumieją
Mam nadzieje że filodendrony nie sa trujące ?
Z ziemi mu wyrasta 5 sztuk a powyżej jedna sie rozgałęziła i razem jest 6 , jeju normalnie czuje sie jak dzieciak co dostał lizaka
Basia
Całą drogę do domu myślałam gdzie go postawić
Teraz psom tłumaczę że on fe ale mąż mówi że one to maja kurzy rozum i nic nie rozumieją
Mam nadzieje że filodendrony nie sa trujące ?
Z ziemi mu wyrasta 5 sztuk a powyżej jedna sie rozgałęziła i razem jest 6 , jeju normalnie czuje sie jak dzieciak co dostał lizaka
Basia
A wiesz ja nie wiem czy on jest czerwono unerwiony ale ma liście w prążki i młode listki sa od spodu czerwone .basga pisze:To jest ten czeronounerwiony ?Piękny okaz!
To jest odmiana " Red Emerald " czy jakoś tak
Tylko ma plamy od wody do zraszania i ścieram je a one i tak wychodzą , czym można je zetrzec ?
Basia