Mój Azyl - aneczkkaa

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x-a-a
100p
100p
Od: 9 lip 2008, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

k-c W sumie i tak mamy dobrze. Pod wode już mamy wykopane jeszcze prąd ale to już poprosimy mojego brata i przyjedzie taką małą kopareczką i wykopie. Nie ma co narzekać mówisz... Ale może kiedyś i u Ciebie będzie prąd .

Droga Izo Od dziś mamy przerwę i przez dwa dni prace budowlane zostały wstrzymane hehehehe. Śmiesznie to brzmi. Dziś już koniecznie musimy jechać na zakupy, bo już echo w lodówce. A w czwartek jedziemy malować altankę u mojej mamci :) Chyba dobrze się złożyło bo pogoda się popsuła.

Onak Dzięki za dobre słówko i że nas odwiedziłaś ;)
x-a-a
100p
100p

Post »

Witam po przerwie :) Zaszły małe zmiany oto fotki

Tak to pieczarki rosną na mojej działce :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Budowa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wczoraj mieliśmy mały kłopot musieliśmy rozbierać kawałek ściany bo ze złej strony byłyby drzwi. Mój mężulek nie patrzył na projekt i wyszło co wyszło. Ale już wszystko poprawione i już jest ok.
Awatar użytkownika
Andzio
200p
200p
Od: 5 maja 2007, o 19:23

Post »

coraz lepiej...no i mury w górę się pną..oj będzie super..a wznoszenie murów po kawie po irlandzku to dopiero idzie..:) :wink: :wink:
pozdrawiam!
Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
x-a-a
100p
100p

Post »

Witajcie moi drodzy.

Mam dla was kilka fotek :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A teraz muszę się pochwalić moimi pierwszymi roślinkowymi zakupami:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po mału chcę zagospodarować rogi działki żeby już w przyszłym roku było kolorowo.

Obrazek

Zdjęcie zrobione prawie w nocy heheh tak zawsze wracamy z działki :)
x-a-a
100p
100p

Post »

Andzio pisze:coraz lepiej...no i mury w górę się pną..oj będzie super..a wznoszenie murów po kawie po irlandzku to dopiero idzie..:) :wink: :wink:
pozdrawiam!
O tak Andzio a po kawie to dopiero idzie :)
x-a-a
100p
100p

Post »

Bardzo chcałabym pozdrowić ciocię Marysię i wujka Andrzeja wiem że oglądacie mój wątek :) Może założycie swój chętnie zobaczyłabym jak wygląda wasza działka :)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Anulka witaj. No ja to aż zaniemówiłam, troche mnie nie było a Ty juz tak szalejesz- zakupy superowe, ale altana to juz prawie lada dzień i gotowa. małe tytanko- czy tam w srodku to będzie toaleta - ten kawałek odgrodzony - co tam będzie? Buziaki i miłego dnia i zapału do pracy.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
x-a-a
100p
100p

Post »

Gosiu tam będzie takie miejsce na narzędzia i jakieś pierdoły półki itp. tzw pomieszczenie gospodarcze tymczasowe :) mam nadzieje że poźniej coś dostawimy bo teraz kasy bark.
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Witaj Aneczko.
Widzę prace idą w szalonym tempie. Zakupy fajne zrobiłaś i od razu wszystko posadzone. Na wiosnę będzie pięknie.
Przyjemnie ogląda się powstawanie ogrodu.
Pozdrawiam
x-a-a
100p
100p

Post »

TAJGA 2008 Miło mi bardzo i dziękuje :)
x-a-a
100p
100p

Post »

Witam moi mili :) Może ktoś z Was chciałby mi pomóc.
Dałam już ogłoszenie
http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=16354

w ogóle jest strasznie cięzko coś kupić byłam już w pary sklepach cebul nakupiłam i to sporo ale bylin jest strasznie mało i marny wybór oczywiście kupuje co jest bo chce żeby w ogóle coś na niej rosło. Jeśli ktoś z was miałby jakieś roslinki które mogę teraz wsadzić to chcętnie je przyjmę. Prosze o pomoc . Oczywiście pokryję wszystkie koszty !!!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Aniu kochanie witaj. Ja w swoim domku tez zrobilam taką samą pakamerę na narzędzia, a kibelek jest z tyłu altanki. Kochanie jak zdążę (bo wyjazd i czasu brak) to w poniedziałek Ci wyslę nachyłka to wieloletnia roslinka ślicznie żółto kwitnie całe lato. U mnie w ątku są jego fotki ale trzeba sie sporo stron cofnąc-kwitnie jak żółta kula. Ale jeśli nie zdąże to wyśle Ci go po powrocie lub na wiosne, ale postaram sie jeszcze teraz, więc podaj na pw adres. Zbiorę jeszcze nasionka groszku wieloletniego rózowego i dziwaka rózne kolory, to teraz tym na razie jeszcze moge sie podzielić. po prostu czasu juz nie mam, bo tak to bym Ci więcej posłała, ale znając dobroć i szczodrość forumek - to zaraz spłynie do Ciebie cała lawina paczuszek- zobaczysz sama.BuziakiObrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
x-a-a
100p
100p

Post »

Oj dzięki już wysyłam Ci adres :) Odzew jest powiem Ci że nawet się nie spodziewałam takiego.

Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje :)
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu - aneczko :D

Ależ posiadacie fantastyczną działkę jak popatrzyłam na pierwsze zdjecia od razu przypomniały mi się nasze początki ;) Ale to jest niesamowite nabyć działkę w "niezbyt dobry" stanie :wink: potem po woli odkrywać jej atuty, znajdywać ciekawe rośliny i cieszyć się z tego. I jak się człowiek dorwie od początku do pracy, nie bacząc na swoje zdrowie, to potem okazuje się, że a tu kręgosłup, a tu coś z ręką :P Ale mimo wszystko to taka przyjemna praca :D
Po skoszeniu wszystkich chwastów, Wasza działka na prawdę prezentuje się ciekawie, widac, ze poprzedni właściciel chyba miał jakąś koncepcję zagospodarowania jej ;)
Z pracami budowlanymi idziecie jak burza, oby tak dalej ;:215 i oby tylko pogoda dopisała.
Gratuluje udanych zakupów, ciekawe cebulki i skalniakowate :D
x-a-a
100p
100p

Post »

Alu O tak poprzedni właściciel dosyć fajnie ją zagospodarował więc mam jakieś podstawy :) Zaniedbana jest stranie ale powoli ją kopiemy do okoła żeby posadzić roślinki przy brzegach działki. Właśnie wczoraj się walłam młotkiem w rękę i myślałam że umre, już przechodziliśmy bóle kręgosłupa. Organizm się już przyzwyczaił hihi
Dzięki że wpadłaś !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”