Dalszy komentarz zbędny...

Pozdrawiam.
Alu, dziękuję za miłe słowa.alana pisze:Gabrysiu, jesteś naszą mistrzynią w fotografowaniu tych roślinnych piękności, cuda cuda cuda. Też nie mogę się napatrzeć, dech zapiera przy liliach i liliowcach...
"Filmik" o wiesiołku fajnie wymyśliłaś
Kasiu, zapodział się bo jest małymuminek pisze:Gabrysiu, zapodział mi się gdzieś Twój śliczny ogródeczek, a Ty w tym czasie takie cuda pokazujesz!!Piękne lilie i liliowce,nie wspominając o różach..
Grażynko, cieszę się że Ci się podobało, ale cóż to jest tych kilka sztuk przy Twojej kolekcji liliowców.kogra pisze:Gabi wielkie dzięki za tą ucztę dla moich oczuCudowności
![]()
Ale lilie też były piękne i tyle odmian - niesamowite wrażenie.
Muszę sobie zapisać te stronki, żebym mogła częściej na nie zaglądać .![]()
![]()
Dzięki Gabi.
Plomba, dzięki za wizytę.plomba31 pisze:Piękne widoki, piękny ogród, różnorodność barw i odmian imponująca.
Haniu, witam Cię w moich skromnych progach.Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Pierwszy raz jestem w twoim ogrodzie i jestem powalona na kolana.Ja też jestem miłośniczką lilii
ale widzę u ciebie jedną,której nie mam.Ogród masz wspaniały,taka różnorodność kwiatów a rozkwit wiesiołka ujęłaś znakomicie.Liliowce też masz okazałe.Podziwiam cię za umiejętność nazwania każdego kwiatka
Dorotko, dzięki za odwiedzinki i miłe słowa.Dorota T. pisze:Powalająca sesja bogatej kolekcji.![]()
![]()
Dalszy komentarz zbędny...![]()
Pozdrawiam.
Grażynko, róże są śliczne i szkoda tylko że nie kwitną na okrągło.agrazka pisze:cudowne te róże, wszystko bardzo ładne i wypielegnowane. Liliowce - niezła kolekcja, kolorowo bardzo masz w ogrodzie.
Miło Cię zobaczyć obok przystojniaka.
Madziu, ja chyba dostałam bzika na punkcie lilii i liliowców.Karolcia pisze:Gabrysiu,byłam podziwiałam.
M...ę rozdziawiłam.
Wszystkie lilie i liliowce takie piękna.
I w dodatku potrafisz je tak pięknie "złapać"
Anulko, wierz mi, w tej chorobie nie będziesz odosobniona.aanula pisze:Łaaaaał.... Ależ piękne Twoje lilie i liliowce!!No to teraz, przez Ciebie Gabi
popadłam w nową chorobę
liliowo-liliowcową ;:83
Tylko najgorsze jest to, że wyleczenie nastapi dopiero za rok ...
Hanka 1 pisze:Gabrysiu wstaw nowe fotki ,chciałabym bardzo zobaczyć jak wygląda u ciebie łan lilii i liliowców czy sadzisz oddzielnie kolorami czy masz mix,myślałam,że ja mam dużo lilii ale ty masz chyba więcej.Musi być pięknie u ciebie w ogrodzie.Teraz wieczorem na pewno tak jak i u mnie oszałamiający zapach-uwielbiam ten zapach
Na 100% to nieuleczalna chorobaGabriela pisze:
Anulko, wierz mi, w tej chorobie nie będziesz odosobniona.aanula pisze:Łaaaaał.... Ależ piękne Twoje lilie i liliowce!!No to teraz, przez Ciebie Gabi
popadłam w nową chorobę
liliowo-liliowcową ;:83
Tylko najgorsze jest to, że wyleczenie nastapi dopiero za rok ...
A czemu myślisz że się z niej wyleczysz za rok ?
Ja myślę że to nieuleczalne !:;230