Ach znowu sobie tylko popiszę. Przedstawię moją rabatkę wyrwaną żywcem trawnikowi oraz kwitnące drzewa i psaaaaa na trawniku ) W zeszłym roku powstał plac na grila i biesiadowanie:)
Witam. Dawno mnie nie było ale jakoś nie mam ostatnio czasu. W moim ogródku nastąpiło kilka zmian
zapraszam do oglądania. Piękna żółta dynie ozdobne ostatni kwiat magnolii w tym roku ) posiane morze aksamitek ozdobne słoneczniki pierwszoroczna piwonia róża pomarszczona orliki na nowe gazony
Pięknie się spacerowało po twoim ogrodzie pełnym kwiatów i pięknie przystrzyżonej trawie....piękna męczennica ...w donicy czy w ziemi....klematisy te też mam...
witaj, podziwiam passiflorę u innych ale nie miałam odwagi kupić, Twoja jest bardzo ładna, wydaje mi się ze jest trudna w uprawie ale chyba się skuszę w przyszłym roku. Pewnie masz jeszcze jakieś zdjęcia z lata? może chociaż z jesieni?
Witam Nigdy nie mam czasu ale ....
W tym roku byłam kilka dni w Chorwacji i zrobiłam zdjęcia pięknym roślinom:) to bungewilla jakoś tak się pisze milin amerykański oleander opuncje jako trawnik ) i zachód słońca nad Trogirem widziany z tarasu apartamentu
Lato w pełni więc i wszystko naokoło się zmienia. Wejście do domu wygląda teraz tak:
Bardzo lubię słoneczniki i sieję rabatowe, niskie ale czasem wyrastają w cieniu wyższe niż zazwyczaj:)