Wiejski ogród - kamixsa
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Pierwsze owoce:D:D jagoda kamczacka

Dzień matki - prezent od mojej córki

od syna
Bławat

Różanecznik
weigella
pierwszy kwiat maku
nasturcja

perukowiec i niespodzianka

Dzień matki - prezent od mojej córki

od syna

Bławat

Różanecznik

weigella

pierwszy kwiat maku

nasturcja

perukowiec i niespodzianka

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Bożenko hosta o którą pytasz kwitnie u mnie podobnie jak inne na jasno niebiesko kwiaty takie sobie,ale mam hostę królewską która ma piękne białe kwiaty.jak za kwitnie to pokażę :P :P :P Lisko nasturcje już kwitną ponieważ wysiałam je w namiocie foliowym i przepikowałam .Co do ostatniego zdjęcia nie znam nazwy ale gdzieś widziałam jak znajdę to napiszę .U mnie rośnie już kilka lat

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Krysiu.
Pospacerowałam dziś po twoim ogrodzie. obejrzałam dokładnie wszystko. Ależ to była przyjemność
Tyle rzeczy zrobiło na mnie wrażenie, że nie wiem od czego zacząć. Na pewno piękne oczko, super obsadzone i ta kładka
Wypatrzyłam jeszcze wspaniale wkomponowane konary drzew.
Mnóstwo wspaniałych roślin, piękne kwitnące krzewy, kolekcja host też niczego sobie, prezenty - chyba również trafione.
Kolejne cudo to pergola. A ile roślin przy niej posadziłaś! Mebelki ogrodowe, huśtawka super. Tu brawa dla twoich mężczyzn.
Piękny, wspaniały ogród. Jest co podziwiać i koniecznie muszę tu częściej zaglądać
Pospacerowałam dziś po twoim ogrodzie. obejrzałam dokładnie wszystko. Ależ to była przyjemność

Tyle rzeczy zrobiło na mnie wrażenie, że nie wiem od czego zacząć. Na pewno piękne oczko, super obsadzone i ta kładka

Mnóstwo wspaniałych roślin, piękne kwitnące krzewy, kolekcja host też niczego sobie, prezenty - chyba również trafione.
Kolejne cudo to pergola. A ile roślin przy niej posadziłaś! Mebelki ogrodowe, huśtawka super. Tu brawa dla twoich mężczyzn.
Piękny, wspaniały ogród. Jest co podziwiać i koniecznie muszę tu częściej zaglądać

margaretki

len

nie wiem co to jest, ale ładne

wiesiołek

złoty berberys

śmierdziuszek :P aksamitka
trzykrotka

len

nie wiem co to jest, ale ładne

wiesiołek

złoty berberys

śmierdziuszek :P aksamitka