Tara - oaza marzeń cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Halinko, miło u Ciebie, poznałam Twoja rodzinkę, ogródek, jestes bardzo goscinna dlatego skusiłam sie na kawusię i do kawusi, a teraz poweiem co zobaczyłam:
krokosmia - kwiatki mojej mamy, które mam nadzieje, ze w końcu u mnie sie zadomowią, liliowiec czy jak to nazywaja trzykrotka biała - super!
Michałki u nas nazywają sie marcinki, ale piekne, wdzięczne ale sie rozrastają!
Najbardziej jednak zaintrygowała mnie roślinka "piołun", pamietam jak musiałam ja pić, strętny gorzki smak, ale co ja nieborak mogłam zrobić płakałam a piłam, a co ja mówie mama kazała, nie było zlituj sie!
Nie widziałam tej rosliny nigdy, ale nic straconego, tez musi byc w moim ogródku, teraz to ja będę jej dawać pić, bo uschnie!
przyjmij te świeze kwiatki /z tesco/, dziękuję za mile spędzony u Ciebie czas.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu.
Zajrzałam do Ciebie i co widzę -wiosna wielkimi krokami puka do Twojego ogrodu. Pięknie kwitną kwiatuszki, a kreta to nie zazdroszczę.U mnie na szczęscie (odpukać - nie ma).
Czytając też sobie przypomniałam jak musiałam pić piołun-okropność, podobnie miałam jak Ty - mama kazała i basta.
Ale w życiu nie powedziałabym, że to taka fajna roślinka.
Jak dużo z forum czerpiemy korzystnych informacji i potrzebnej wiedzy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego i cieplutkiego dnia. Buziaki
Zajrzałam do Ciebie i co widzę -wiosna wielkimi krokami puka do Twojego ogrodu. Pięknie kwitną kwiatuszki, a kreta to nie zazdroszczę.U mnie na szczęscie (odpukać - nie ma).
Czytając też sobie przypomniałam jak musiałam pić piołun-okropność, podobnie miałam jak Ty - mama kazała i basta.
Ale w życiu nie powedziałabym, że to taka fajna roślinka.
Jak dużo z forum czerpiemy korzystnych informacji i potrzebnej wiedzy.
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego i cieplutkiego dnia. Buziaki