Jolu[April] pytaj ile chcesz, jak tylko będę wiedział, to odpowiem

murarki to bardzo fajna sprawa
Ewo[Pashmina] dziękuję za pochwałę, u mnie w tym roku wszystko jakoś później kwitnie, więc liczę na to, że moje liliowce jeszcze zakwitną
Małgosiu[clem3] hehe no ja to już miejsca nie mam na nic

nawet nie wiem czy róże, które planowałem gdzieś pomieszczę...
Ewelinko[ewelkacha88] no róża piękna jak już zakwitnie dookoła, tylko niestety podpora już nie wytrzymuje, będę musiał coś innego wymyślić, bo po silnych wiatrach niestety się przewraca
Piotrek[buum] ano jakoś to idzie, ale pracy nie ubywa, a ja ostatnio zamiast pracować to się wyleguję hehe
Małgosiu[gosmara] no u mnie odpukać żadnych plam nie ma, jestem zadowolony jak na razie z nich, a wszystkie mam z e-clem. Hmm może jakieś choróbsko się wdało, nie powinny tak szybko brązowieć, dopiero cały sezon przed nimi.
Maryniu[marpa] no niestety piwonie szybko przekwitają, a w tym roku w tych upałach to już w ogóle
Marlenko[wagabunga123] efekt jest coraz lepszy

oby tak dalej
Teresko[inka52] nom moja kolekcja musi już zastopować, bo nie ma gdzie sadzić nowych hehe
Iwonko[Iwonka1] tak drzewiasta zakwitła

jestem bardzo zadowolony z zakupów piwoniowych, bo zakwitły od razu w pierwszym roku po posadzeniu, a nawet nie roku, bo na jesień były sadzone

motylek kosztował mnie 5 zł, bo był na wyprzedaży

więc grzech było nie wziąć
Stasiu[stasia_ogrod] dziękuję za miłe słowa

wszystko kwitnie, tylko deszczu jak na lekarstwo niestety i roślinki wegetują, ale może będzie lepiej
Beatko[Bazyla] no właśnie zauważyłem, że coś się dzieje z fotosikiem... ehhh zawsze pod górkę, ja nie wiem... mam nadzieję, że to się naprawi
Teraz nie pozostaje mi nic innego, jak tylko nadrobić Wasze wątki, ale to postaram się zrobić już wieczorkiem

Pozdrawiam