przenoszę piec na właściwe miejsce

a tak... co miesiąc nowe rośliny i może w czerwcu tą kaskadę zrobię,ale na pewno rybki będą miały dodatkowe napowietrzanie.
 a tak... co miesiąc nowe rośliny i może w czerwcu tą kaskadę zrobię,ale na pewno rybki będą miały dodatkowe napowietrzanie.  temperatura konieczna do dobrego wypieczenia to 250 stopni i rozpalanie pieca na godzinę przed włożeniem pizzy ( nawet 1,5 h) by cegły szamotowe dobrze się nagrzały.
 temperatura konieczna do dobrego wypieczenia to 250 stopni i rozpalanie pieca na godzinę przed włożeniem pizzy ( nawet 1,5 h) by cegły szamotowe dobrze się nagrzały. 

czekam na paczkomat a w nim MasterErgo 2000 2L
  czekam na paczkomat a w nim MasterErgo 2000 2L  

a co do wemikulitu to trochę zostało i dodaję do każdej nowej doniczki z kwiatami
 a co do wemikulitu to trochę zostało i dodaję do każdej nowej doniczki z kwiatami   rybki? pływają 4 karpie koi i 4 karasie ale i jedna( coś w zoologicznym złapali) i nie pamiętam. Jest post "wymarzone oczko wodne" tam wrzuciłem troszkę fotek ,nie chce powielać postów więc albo tu albo tam ok teraz tu dzisiejsze fotki:
 rybki? pływają 4 karpie koi i 4 karasie ale i jedna( coś w zoologicznym złapali) i nie pamiętam. Jest post "wymarzone oczko wodne" tam wrzuciłem troszkę fotek ,nie chce powielać postów więc albo tu albo tam ok teraz tu dzisiejsze fotki:

drugi jeszcze idzie spod wody
 drugi jeszcze idzie spod wody

szkoda ,że teraz dopiero mówisz o rybach ...szukałem długo bo epidemia zamknęła zoologiczne. Ale mam karasie i chyba niestety karpie
 szkoda ,że teraz dopiero mówisz o rybach ...szukałem długo bo epidemia zamknęła zoologiczne. Ale mam karasie i chyba niestety karpie   dlaczego ? Zobacz zdjęcie... lilia wykopana z doniczki i pływa blisko powierzchni.... chociaż nie winię ryb a siebie bo mogłem na wierzch położyć duże kamienie a są albo były tylko małe otoczaki.
 dlaczego ? Zobacz zdjęcie... lilia wykopana z doniczki i pływa blisko powierzchni.... chociaż nie winię ryb a siebie bo mogłem na wierzch położyć duże kamienie a są albo były tylko małe otoczaki.