Alicja125
U mnie w sumie Alicja to nie wiem czy sucho czy nie. Bo tam gdzie mam działkę burza prawie ominęła więc gdybym nie podlewał to na pewno nie było by mokro a sucho. Dziś pochmurno ale na razie tylko kropi jak ksiądz kropidłem. Ani słoneczka ani porządnego deszczy. Jednym słowem lipa.
Co do tabliczki. Jak wrócę na laser to wtedy dam znać. Na razie robię na drugim dziale , stolarni.
Zuzia111
Zuza , dokładnie

Kupiłem sasanki i niech rosną ładnie. Już jakiś czas temu miałem je kupić ale zawsze zapominałem. Tym razem udało się. Były trzy kolory więc wzięliśmy wszystkie

U mnie dziś pochmurno i od czasu do czasu kropi. Już lepiej gdyby popadało mocniej

Od jutra słoneczko u mnie wraca. Miłego dnia.
wagabunga123
Marlenko hiacynty kupiłem na alegroooo. Były różne kolory w paczce. Dlatego jestem zadowolony bo bałem się , że będzie jeden ,dwa kolory. Bo nie zawsze jest to co piszą na opakowaniu. A jednak tym razem była to prawda

Ja na razie nie planuje nic kupować bo nie wiem co już mam

Tu coś rośnie, nie wiem co. Coś tam rośnie, nie wiem co

Już się pogubiłem. Do tego będę miał w maju 20szt chryzantem wielokwiatowych które zakupiłem tutaj na forum. Może będzie trzeba coś rozsadzić, przesadzić. Na razie muszę się zatrzymać

A do tego moje siewki rosną w domu. Też może coś z tego będzie

Zobaczymy.
Foxowa
Wiosennie już jest na całego. Lada dzień drzewa zakwitną i będzie bajkowo

Ten tydzień mam drugie zmiany. Trochę lipa bo przed pracą nie ma kiedy za bardzo pojechać na działkę. A wstawać o 7 rano mi się nie chce by jechać i robić. Do tego załatwiam sprawy na które nie ma człowiek nigdy czasu. Zresztą zauważyłem , że jest sezon i praca-działka-dom. Na nic innego czasu nie ma. To norma jak co roku. Dopiero jesienią i zimą jest dużo czasu.