Natalko to miło, że tak sympatycznie oceniasz widoki z mojego mini ogródka ...Sama wiesz, że działka to nie ogród przydomowy i ma skoro ograniczeń...Ale jak
się człowiek postara 
... to pewne walory i tutaj można dostrzec!
Sandro to wielce miły dla mnie i cenny komplement...Serdecznie dziękuję!
Twoje zdjęcia zmuszają do myślenia
U mnie różami się nie zarazisz ...

ale jest wiele wątków, w których właścicielki prześcigają się w prezentacji swoich pupilek..
Jednak najczęściej odmiany w wielu z nich powtarzają się i wbrew pozorom wielkiego wyboru to nie ma...
Wystarczy odwiedzić kilka aktywnych i
hity różane masz jak na dłoni!

Innych roślin też dotyczy ta zasada...
Dostęp do roślin jest taki olbrzymi obecnie , że warto samodzielne wybierać rośliny wg. własnych upodobań, niekoniecznie korzystając z inspiracji innych...
Pulpa222 Aniu witaj no..wreszcie się ruszyłaś

nieuważnie oglądałaś moje obrazki ogrodowe bo ja ten czosnek pokazywałam od kilku lat...

W tym sezonie
rozszedł się po forumowych ogrodach pewnie w jakiejś
popularnej ofercie był.
Hakonechloę pokazałam całkiem niedawno... Dobrze się ma !

Nowszej fotki nie mam.Coś taka niecierpliwa, ona tak szybko nie rośnie...moja rośnie w całkowitym cieniu słońce tam nie ma dostępu...Podzielone mam w słońcu i rosną też dobrze , przyrosty są ale szału nie ma...Ona z tych powolnych przynajmniej u mnie...ja traw nie podpędzam...
Piszesz ..
Bawisz się aparatem 
...dla ścisłości.. używam również czasem obiektywów bo efekty lepsze......

Dziękuję za uznanie moich foto poczynań...
Dzisiaj kolejny dzień
siedzenia w domu , zapowiadają poważne burze dzisiaj u mnie i wiatry,zabrałam z balkonu moje doniczki bo liliami zaczęło już w nocy
miotać... Obecnie wiatr się wzmaga i wygląda, że prognozy mogą sie sprawdzić...duchota...
pierwszy floks

późny irys