A to ci łajza z tego Miłka u mnie już drugi sezon i też bez kwiatu No to będę musiała wykombinować trochę gliny dla niej .Wiem nawet gdzie jest Marysiu U mnie aż tak nie lało ,żeby połamało tulipki .Kurcze mojemu dałam skorupki i dalej nie zamierza zakwitnąć chyba go przesadzę na skalniak, bo tam dałam dużo jajek
Marysiu u mnie jajożerni wszyscy to skorupek mam mnóstwo do dyspozycji A jako ,ze na skalniaku miały być posadzone same wapniaki to i mnóstwo skorupek trzeba było nasypać
Jadziu to ja po te skorupki wybiorę się do Ciebie Lidziu jak przyjedziesz to już nie będzie pierwszy raz tylko kolejny Marysiu delosperma postawiłam Twoje pupilki z mojego ogrodu na piedestale Tereniu tych maluszków zebrało się już troszkę, poczekajmy jak się wybarwią to będziemy im robić fotki Florian dziękuję za pochwałę moich bylinek
Kolejne maluszki
Alene's Other Love Candy Queen Yippy Skippy Easter Music Trifile Ajo Duma Jaźwinu Icon Bluebeard's Ghost Neony Warszawy Worry Wart ? Muggles ? Pause reichenbachii Cyanea Whydidi ? Little Shafir ? ?? Sas With Class ??
karzełek wśród irysów cristata
Moje najpiękniejsze
Marysiu no to kiedy robisz zjazd czarownic Wszystkie iryski cudne Jeśli rzekniesz słówko to nazbieram Ci skorupek skolko ugodno, bo moim zapowiedziałam ,ze skorupki są potrzebne. Bluebeard's Ghost jest śliczny
Marysiu, ja tez bardzo lubię te malutkie irysy. Zajmują mało miejsca i nie trzeba podpierać.
Mam I. cristata alba.
Twoje są cudne! Dla mnie nr 1 jest I. Easter, a zaraz za nim I. Pause.