I zdjęcia, których mam nadzieję nie zobaczy mój starszy synuś, bo mnie zabije.

I zmęczony bidulek. Matka z robotą przegięła.

Kasiu, takie życie. Raz na wozie raz pod wozem. A odpoczynek faktycznie udany.Kasiula17 pisze:Jejku jestem i nadrabiam czytam ze koncert cudny udany a tu nagle że portfel ukradli.![]()
Masakra jak człowiek odkłada a tu w kilka sekund i wszystko przepada.![]()
Zdjęcia z odpoczynku cudne.
Karolcia, mi też najbardziej medalionu żal. To po mojej babci. A że złodziei pokręci wierzę z całego serca.karolacha pisze:Wspaniały koncert, wspaniałe termy i kąpiele, ale kradzież to współczuję , też raz miałam włamanie do domu i kradzież całej cudnej i cennej biżuterii. Oj szkoda , niech tych złodziei pokręci. współczuję
Lucynko, dobrze zrobiliście, że nie poszliście na te dożynki. Niech zarząd zobaczy gdzie ich działkowcy mają. Na szacunek trzeba zasłużyć i zawsze jest obustronny. Niech nie myślą, że nie szanując ludzi ktoś uszanuje ich!plocczanka pisze:Cieszę się, Dorotko, że się powoli odstresowujesz.![]()
U nas też dzisiaj były dożynki działkowe, ale jako że zarząd nie cieszy się zaufaniem ani sympatią, impreza okazała się kompletną porażką.![]()
![]()
Może to da tym zadufanym w sobie ludziom choć trochę do myślenia... Oby!
![]()
Dobrej nocy i niedzieli.
Elu, wiadomo, trzeba żyć dalej. Tylko czasami jeszcze tak pocichutku sobie popłaczę.pela11 pisze:Dorotko , czas leczy rany i tę przykrość też zaleczy a Ty myśl pozytywnie bo Twoje zdrowie najważniejsze .
No nie wiem, czy jest Ci lepiejDorota71 pisze:Wygadałam się. Lepiej mi .... chyba.