Witajcie,zaglądnęłam wreszcie do ogrodów ,dalej chodzę do pracy i bardzo wczas wstaję ,późno wracam i wieczór padam na gębę,nie jestem w stanie tutaj przychodzić częściej i dalej muszę pracować ,bo pracownik ciągle chory,nic nie robię w ogrodzie,wszystko na mnie czeka ,nie wiem kiedy to nadrobię a taka piękna u mnie pogoda,ale muru głową nie przebiję

,szkoda mi bardzo ,że nie mogę z Wami spędzać więcej czasu ,a tyle na pewno się u was dzieje,może jakoś wszystko wróci do normy .
Aniu,bardzo ładny ten liliowiec i nie miałam takiego,pogoda jest piękna ,więc wszystko dalej kwitnie i niech tak będzie jak najdłużej,pozdrawiam
Madziu,cypryśnik błotny jest u mnie parę lat ,ładnie zimuje i nigdy go nie okrywałam,ale może można go trochę obsypać ,gdyby była zima mroźna bez śniegu.
Iwonko,takie różne niespodzianki mamy tej jesieni w ogrodzie,przez to ciepło,róże wypuszczają nawet nowe pędy ,nie jest to dobre,ale na tyle rzeczy nie mamy wpływu,pozdrawiam
Dorotko,życie to same niespodzianki,nic nie można zaplanować ,bo wszystko daje w łeb,ogród dalej radzi sobie beze mnie ,tylko zdjęcia czasem jestem w stanie zrobić i to wszystko co dotyczy ogrodu,chociaż ogród piękny taki kolorowy,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Mati,to nie metasekwoja tylko cypryśnik błotny tak zrudział,pozdrawiam i zapraszam
Kasiu,czarny z krawatem nie opuszcza mnie w ogrodzie,bo chyba tam ma najwięcej głaskania,ten biały rozchodnik jest taki wdzięczny,bardzo go lubię,chryzantemki też pięknie kwitną a są u mnie pierwszy rok.pozdrawiam i moc buziaków przesyłam
Marysiu,czarny zawsze mi towarzyszy a mruczy tak głośno i figluje ,że nie można go opanować,w ogrodzie dalej dużo kwitnie ,szczególnie róże,ten biały to rozchodnik ,piękny on jest,pozdrowienia dla Ciebie i ucałowania
Wandziu,kwiaty w tym roku różne figle płatają ,pozdrawiam
Beatko,dziękuję za pochwały, dla takich słów warto się czasem napracować,buziaczki dla Ciebie
Violu,trawa czerwona Red baron zimuje u mnie bez problemu,ale nigdy nie kwitła i nie miała nasion ,rozmnażam ją z rozłogów,penstemon też jest byliną,buziaki Ci przesyłam