Witam kochane dziewczyny , buziaczki dla Was że mnie odwiedzacie
też Was odwiedzam , chociaż nie zawsze wpisuję się ale podziwiam Wasze zaczarowane,bajeczne ogrody
chalaputkowo pisze:Dzień dobry
Przepiękne zdjęcia , takie z duszą , a to co na zdjęciach

Moniko pięknie dziękuję ,odkąd mam ogród, fotografowanie stało się moją pasją,lubię utrwalać przemijające piękno żeby w zimowe długie wieczory jeszcze raz podziwiać
Ivona44 pisze:Cześć Grażynka szkoda pieriska, polej go Topsinem albo czymś takim, spryskaj mocno pędy. Kwiaty piękne, ale przekwitają w oczach w tym ukropie, co?
Iwonko dokładnie tak zrobiłam , pierisek teraz nie wygląda ciekawie,
za to inne roślinki szaleją, Lubinek posiany w tym roku raczej powinien zakwitnąć na drugi rok,
lecz tak się rozbujał
nifredil pisze:Grażynko, dzięki tobie znalazłam właśnie imię mojej żółtej lilijki. Okazuje się że zagościła u mnie Fata Morgana..Muszę sobie zapisać

Przepiękne są twoje żółte jeżówki. W tym roku bardziej zaczęłam zwracać na nie uwagę. Pewnie dlatego, że wreszcie znalazłam uczciwego sprzedawcę. Do tej pory ile bym nie kupiła zawsze wychodziły różowe i białe

Sabinko cieszę się że pomogłam Ci nazwać Twoją lilię ,Fata Morganę mam pierwszy rok , kwiatki nie były za duże ale na drugi rok na pewno będą większe
jeżówki to też moje nowe nabytki ,podobają mi się coraz bardziej
DTJ_1 pisze:szkoda może odbije, ale po za tym wszystko pięknie a agrest pewnie słodziutki mniam.
Dorotko agreścik teraz już bardzo słodziutki , na razie jest do pojedzenia ,jeszcze nie obrywałam , oberwane są czarne porzeczki,wiśnie i część czerwonej porzeczki
tesia39 pisze:Mam nadzieję że jednak na wiosnę pieris ponownie odbije od korzenia
Piękne kwitnienia, zwłaszcza różane

Teresko kwiatki pięknie umilają nam życie ,dzięki za pochwały
dorcia7 pisze:Grażynko mało Cię na forum-cały wolny czas pewnie w ogrodku spędzasz-pozdrawiam
Dorotko masz rację , taka ładna pogoda że całe popołudnia do nocy spędzam na działce , łacznie z obiadami i kolacjami, no i zawsze jest coś do zrobienia
zaskoczyła mnie w tym roku dalia ogromnymi kwiatami i na dodatek rośnie w doniczce a nie w gruncie