Ogródek AGNESS
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agus,wiem,ze takie słowa,że to kolej rzeczy nie podniosa na duchu,człowiek musi sam wszystkiego doswiadczyc,zeby zrozumiec.Ja byłam jedynaczka i mieszkałam całe zycie z rodzicami dlatego tak bardzo przezyłam ich odejscie.Syna mam jednego i mieszka przy mnie i bardzo pragnę,zeby tak zostało,ale zycie jest nieprzywidywalne.Jak kocha to wróci,chyba,ze Warszawa ja pochłonie.Najwazniejsze,zeby ona była szczęśliwa to wtedy i tobie bedzie lżej.Zobacz jak nasza Jagódka przezywa odległośc od córki i wnuczki.
- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś witaj
Ależ u Ciebie pięknie! Jak ja bym chciała mieć już choć w części tak ładnie obsadzony ogródek...
Takie widoczki jak te z Twoich zdjęć sprawiają, że człowiek marzy, żeby wpełznąć na jedno z nich, usadowić się na trawce z dobrą książką i odizolować od reszty świata

Takie widoczki jak te z Twoich zdjęć sprawiają, że człowiek marzy, żeby wpełznąć na jedno z nich, usadowić się na trawce z dobrą książką i odizolować od reszty świata

Pozdrawiam, Dorota
Aga, moja córka raczej gdzieś w Polskę nie wybędzie, ale myślę że będzie chciała się usamodzielnić... już od jakiegoś czasu przebąkują z przyjaciółką, że na studia to one sobie mieszkanie wynajmą... zobaczymy jak będzie! 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Olgo cieszę się, że podobają Ci się
Dorotko witaj kochana, ależ się cieszę, że zajrzałaś
Nawet się nie obejrzysz, kiedy i Twój ogród już będzie urządzony i bujny. Mój ma już sporo latek, więc troszkę się zagęściło na rabatkach..... a że kocham roślinny busz to jestem szczęśliwa, że jest takie bogactwo zieleni i kolorów.....
Z tą książką to trafiłaś w dziesiątkę
kocham czytać od najwcześniejszego dzieciństwa i bardzo często przesiaduje w ogródku z książką.... ale często bywa tak, że w końcu książka ląduje obok mnie , a mój wzrok ślizga się po rabatkach, a ja kombinuję co tu by zmienić czy przerobić
Aguniu Ciebie już w przyszłym roku czeka ta chwila, jeśli dobrze pamiętam??? Zawsze jest to ogromna zmiana w życiu rodzinnym..... i zawsze jest wielki lęk, żeby była na dobre......
Dziś może dla odmiany floksy..... jeszcze nie kwitną w pełni, ale coraz piękniej

Dorotko witaj kochana, ależ się cieszę, że zajrzałaś

Nawet się nie obejrzysz, kiedy i Twój ogród już będzie urządzony i bujny. Mój ma już sporo latek, więc troszkę się zagęściło na rabatkach..... a że kocham roślinny busz to jestem szczęśliwa, że jest takie bogactwo zieleni i kolorów.....
Z tą książką to trafiłaś w dziesiątkę

Aguniu Ciebie już w przyszłym roku czeka ta chwila, jeśli dobrze pamiętam??? Zawsze jest to ogromna zmiana w życiu rodzinnym..... i zawsze jest wielki lęk, żeby była na dobre......
Dziś może dla odmiany floksy..... jeszcze nie kwitną w pełni, ale coraz piękniej

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Floksy również wspaniale się prezentują.Ech, ogród o tej porze roku, to sama przyjemność 

Aga nie kombinuj i nic nie przerabiaj...wszystko jest perfekcyjnie posadzone...oka nie można oderwać od rabatek 

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Festiwal lilii i floksów
Uwielbiam te kwiaty i ich zapach 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Tak, tak, zapachem przebijają maciejkę
piękne kolorki posiadasz Aguś.
piękne kolorki posiadasz Aguś.
Pozdrawiam, Agata.
Gratuluję córki, która i do nauki i do pracy się garnie. Możesz być z niej dumna 

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Ciekawe te przedostatnie filetowe. Chyba w ogóle nie mam fioletowych
Nie są gołe od dołu? Bo jestem ciekawa, czy to kwestia odmiany, czy warunków?

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Dzisiaj zachwycam się liliami i sadzę je w pobliżu miejsca posiedzeń, ale przyznam, że kiedyś nie bardzo je lubiłam.
Może kwestia tego, ze mieszkałam w bardzo małym mieszkaniu, które swym zapachem wypełniały w całości.
Podobnie nie doceniałam uroku liliowców i irysów.
Teraz to moi faworyci.
Floksy za to kocham miłością wierną. Kojarzą mi się z wiejskimi ogrodami pełnymi barw i zapachów.
Mam całą rabatę tych najzwyklejszych, a w ubiegłym roku doszły nowości
Z twoich najbardziej podobają mi się białe z różowym oczkiem
Miłego
Może kwestia tego, ze mieszkałam w bardzo małym mieszkaniu, które swym zapachem wypełniały w całości.
Podobnie nie doceniałam uroku liliowców i irysów.
Teraz to moi faworyci.
Floksy za to kocham miłością wierną. Kojarzą mi się z wiejskimi ogrodami pełnymi barw i zapachów.
Mam całą rabatę tych najzwyklejszych, a w ubiegłym roku doszły nowości

Z twoich najbardziej podobają mi się białe z różowym oczkiem

Miłego

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Agnieszko jak tam u Ciebie? Widziałam w TV skutki nawałnicy w Twojej okolicy ?Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko dobrze?
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Floksy masz zwyczajnie cudowne 
Z córcią czeka mnie taka sama przeprawa w przyszłym roku, ale pocieszę Cię - u mnie gorzej. Mój M. na stałe za granicą, więc zostanę sama

Z córcią czeka mnie taka sama przeprawa w przyszłym roku, ale pocieszę Cię - u mnie gorzej. Mój M. na stałe za granicą, więc zostanę sama