Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Aguś :wit
Widzę ,że już prace przesadzeniowe masz zakończone i teraz tylko ci pielęgnacja została :D .
Ja niestety opóźniony jestem ,bo czekam na dwie paczki jeszcze i robota się mi przeciąga ;:14 ;:14
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Aguś tak patrzę na Twój trawnik i nadziwić się nie mogę , jest taki zieloniutki, wypielęgnowany. Ja cały sezon będę ze swoim się męczyla i nie osiągnę takich rezultatów.Zaczęłaś poniedziałek bardzo pracowicie, maksymalnie wykorzystując wolny czas.Miłego popołudnia i wypoczynku podczas majówki!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pani Bestio, to cudeńko to chyba himalajka ;:108 Na żywo jest jeszcze piękniejsza ;:170
Mam ją u siebie, ale do sprinterek nie należy...wejmutki szybciej rosną, a też mają ładne pióropusze ;:172
ps. Kiedy pokażesz nam swój ogród? ;:131

Aguś, sorry, że się wcinam u Ciebie ;:182
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agunia Twój ogród jest niesamowity ;:oj
O, przepraszam, powinnam zacząć inaczej: po pierwsze primo od skomplementowania Twojego zdjęcia ;:333 Po drugie primo Twój ogród :shock: ;:333 a po trzecie primo, czy ta mała czarna bestia pożarła piórko? ;:oj :lol: Dzielna bestia, w końcu piórko to już jakby nie patrzeć część ptaszka :lol:
Agunia od oglądania zdjęć z Twojego ogrodu mam wrażenie jakbym po nim spacerowała i odpoczywała w nim napawając oczy i duszę widokami jak z katalogu....
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

O jak ja lubię takie zbliżenia 8-) Cudowne ujęcia ;:215 Całokształty równie atrakcyjne ...jakbym miała sie wynieść od siebie to spodziewaj się mnie, jako lokatorki ;:306
Buziaki ..mam dzisiaj jakiś dziwny humor...wybacz :wink:

ps.pieknie wyglądasz w awatarku ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Dziś dzień męczący, więc i ja padnięta-pogoda dała mi pretekst do bimbania, więc sobie bimbam :roll: Może samo się zrobi?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
narval
100p
100p
Od: 31 paź 2008, o 23:28

Post »

Dobry wieczór,
Wpadłem na chwile zobaczyć co nowego a tu tyle nowości.
Nie zwalniasz tempa -Ago!I dobrze! Efekty są wspaniale - to przyjemnisc tutaj zaglądać.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Wieczornik Agus :wit Urlopujesz sie? to dobrze ;:108 Moj D. tez sie urlopuje a to oznacza ze ja kompletnie czasu nie mam :twisted: Slicznie zielonu u Was juz jest ;:167
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Piękne zakątki pokazałaś , masz ich sporo w swym ogrodzie i szczerze mówiąc to wszystkie aranżacje podobają mi się - masz wielki dar i wyczucie.
Fotki makro jak zwykle urzekające - dziękuję.
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Aga, fajnie Cię zobaczyć na zdjęciu, zwłaszcza przy lekturze forumowej :wink: Jak ja kocham brzozy i sosny ;:167 Jesteś szczęściara, że masz tyle tych drzew wokół siebie i w dodatku dorosłych. Zielona mgiełka brzóz niesamowita na tle nieba! Ja mam tylko Youngii a zachwycam się tą zieloną poświatą, mimo, że niewielkich rozmiarów :wink: Piękne zbliżenia roślin, lubię takie zdjęcia ;:333 Mam pytanie o trawki w skrzyni... Kupiłam turzyce i też chcę dać do skrzyni z kwiatami. Jakie trawy posadziłaś i czy one u nas zimują?
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

Aguś - ja jak zwykle tonę w forumowych zaległościach, ale za to ogród jest w miarę na bieżąco, a ja wiesz, jestem baba ze wsi i muszę tu pilnować terminów agrotechnicznych...
Wpadam więc na Wasze wątki czytam i oglądam 5 stron wstecz, bo tyle akurat zdążę. Teraz pisze przy łóżkowej kawie, za oknem temperatura 1,9 (TAK!) ;:202
Cudne zdjęcia pokazujesz, fajnie popatrzeć, jak uprawiasz sport kanapowy ;:215 A Sara na tej wielkiej trawiastej powierzchni - śliczności!
Roślinki masz już w fazie prawdziwie wiosennej, a u mnie wciąż na pół gwizdka, ale w takim klimacie, to nic dziwnego.
Twój ogród, Agulek, daje nam wszystkim (tworzącym dopiero swoje), nadzieję, że nadejdzie ten czas, kiedy można będzie powiedzieć: No, to jest właśnie to!
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

MaGorzatka pisze: Twój ogród, Agulek, daje nam wszystkim (tworzącym dopiero swoje), nadzieję, że nadejdzie ten czas, kiedy można będzie powiedzieć: No, to jest właśnie to!
Dobrze powiedziane!
Z tym, że... Agunia nadal będzie zmieniać i upiększać, a my wciąż podziwiać nowe z opadniętymi szczękami. ;)
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Witaj Aguniu ;:196 Jakie plany na dzisiejszy dzień???
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dobry Aguś. :wit
Porządek masz, że mucha nie siada. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem. Podziwiam Twoją konsekwencje nasadzeń. Ja chcę mieć choć po jednej sztuce, ale wszystkiego co mi sie podoba. Pstrokacizna i dzialka Europa to moje drugie imię. Jakie plany na dzisiaj? Sarunia jest przepiękna. :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry Kochani! Na Wasze posty odpowiem później, bom zarobiona dokumentnie...

Dziś pogoda znośna - poza tym, że nie ma słońca, to jest ciepło i bezdeszczowo... dzięki temu, trwają operacje Argo, czyli: akcja 'chwast', akcja 'szlifowanie i olejowanie' oraz akcja 'szambo'... na temat tego ostatniego nie powinnam się wypowiadać, ale powiem Wam tylko że przez niesolidność wykonawcy dwa lata temu po zimie zapadło nam się 3m sześcienne ziemi, które zaciągnęło pęknięte od wysokich wód gruntowych szambo... wtedy jakoś poradziliśmy sobie z sytuacją, a sezon był względnie suchy... teraz wydarzyło się to samo... czekamy na gruchę, która dno zaleje betonem, dociąży pęknięcie a tym samym uniemożliwi zaciąganie do zbiornika wód gruntowych, które są bardzo wysoko... ech, żyźń....

A Wy co dzisiaj działacie w ogrodach?

Do napisania potem!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”